لوازم آشپزخانه کوکینا

طرز تهیه مرغ سوخاری کُره ای (داکگنجئونگ) طرز تهیه مرغ سوخاری کُره ای (داکگنجئونگ)

طرز تهیه مرغ سوخاری کُره ای (داکگنجئونگ)

1404/03/03   آشپزی


غذا های کره جنوبی پر ادویه هستند و طعم و مزه خوبی دارند و در بیشتر غذا از سویا سس استفاده می کنند که می توانید از فروشگاه تهیه کنید که یک نوع سس تیره رنگ است که از دانه گیاهی سویا تهیه شده و مزه شوری دارد.

مواد لازم برای تهیه مرغ کُره ای:

- کتف و بال 500 گرم

- شیر 1 لیوان

- نشاسته ذرت 3/1 لیوان

- سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری

- شکر 2 قاشق غذاخوری

- کره به مقدار لازم

- پودر زنجبیل تازه به مقدار لازم

- فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری

- سویا سس 1 قاشق غذاخوری

- عسل 2 قاشق غذاخوری

- کنجد 1 قاشق غذاخوری

ابتدا مرغ ها را درون یک کاسه شیر خوابانده و کاملا در آن بغلطانید، سپس روی کاسه را با یک بشقاب یا سلفون بپوشانید و آن را برای ۱ ساعت درون یخچال استراحت دهید.

پس از گذشت ۱ ساعت کاسه را از یخچال خارج کرده و شیر درون کاسه را خالی کرده و دور بریزید. حال نمک و فلفل را به مرغ ها اضافه کنید.

در این مرحله کره را آب کرده و همراه با زنجبیل رنده شده به مرغ اضافه کنید و مواد را با دست با یکدیگر مخلوط کنید. حال مجددا روی کاسه را یک سلفون بپوشانید و برای ۱ ساعت دیگر مرغ ها را در یخچال استحراحت دهید.

پس از این مرحله ظرف را از یخچال خارج کرده و قطعات زنجبیل را از آن جدا کنید. نشاسته ی ذرت را به مرغ ها اضافه کرده و به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.

مرغ های پوشانده شده با نشاسته ی ذرت را درون یک ماهیتابه پر از روغن داغ قرار دهید، بطوریکه مرغ ها درون آن شناور شوند. در این مرحله مرغ ها را درون روغن سوخاری کنید.

پس از سوخاری شدن مرغ ها، آنها را درون کاغذ های مخصوص روغن گیری یا حوله قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

برای تهیه سس باید ۱ لیوان آب جوش و شکر را باهم داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود و بعد پاپریکا اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و بعد سویا سس، سیر، فلفل قرمز، سرکه سیب، پودر زنجبیل و عسل اضافه کنید و هم بزنید و بعد کره را روی حرارت قرار دهید و به مواد اضافه کنید. برای ۱۰ دقیقه بگذارید تا سس غلیظ شود و بعد حرارت را خاموش کنید و عسل و فلفل قرمز و کنجد را اضافه کنید و هم بزنید و در انتها مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا سس جذب مرغ شود.

برای اینکه سس تهیه شده به خورد مرغ ها برود، مرغ را همراه با سس تهیه بر روی حرارت نسبتا ملایمی تفت دهید.

در مرحله آخر مرغ را همراه با سس درون یک ظرف مناسب سرو کرده و روی آن را با کنجد تزئین کنید.

ضمنا فراموش نکنید که هر لوازمی برای تهیه مرغ سوخاری کُره ای لازم دارید می توانید از کوکینا استور به راحتی و با بهترین قیمت تهیه کنید، سفارشات شما توسط پست ارسال و به دستتان خواهد رسید.


منبع : تیم کوکینا
تعداد بازدید : 344

به اشتراک بگذارید

دیدگاه  ها

نظرات دیگران؛

  • اولین نفری باشید که نظری می دهید!

پیام بگذارید؛

ثبت دیدگاه جدید
-

برای کامنت گذاشتن ابتدا وارد شوید