

طرز تهیه دسر تیرامیسو
1404/03/12 آشپزی
مواد لازم برای تیرامیسو خانگی:
- خامه قنادی 5/1 پیمانه
- قهوه اسپرسو 5/1 پیمانه
- پنیر ماسکارپونه 220 گرم
- بیسکوئیت لیدی فینگر به مقدار لازم
- شکر سفید یک سوم پیمانه
- پودر کاکائو به مقدار لازم
ابتدا خامه را در یک کاسه بریزید. سپس شکر و عصاره وانیل را به آن افزوده و آن را با کمک همزن برقی تا مرحلهای هم بزنید که خامه شما بافتی لطیف و سبک پیدا کند.
در ادامه، پنیر ماسکارپونه را هم که از قبل از یخچال بیرون گذاشتهاید و به دمای محیط رسیده، اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا بافت مواد کاملا یکدست شود.
نکته : در صورت استفاده از خامه قنادی شیرین شده، میتوانید شکر را از ترکیب مواد اولیه تیرامیسو حذف کنید.
اکنون ۲ تا ۳ شات قهوه اسپرسو با روشهای مختلفی مثل موکاپات یا دستگاه اسپرسوساز تهیه کنید و اجازه بدهید تا قهوه شما کاملا سرد شود.
همچنین در این مرحله نیاز به بیسکوئیت مخصوص تیرامیسو به نام بیسکوئیت لیدی فینگر دارید که میتوانید آن را به صورت بستهبندی کارخانهای از بیرون خریده، یا خودتان در خانه تهیه کنید.
پیشنهاد کوکینا به شما استفاده از قهوه جوش های استیل کوکینا می باشد زیرا طرز کار با آن راحت است، همچنین طول عمر بالا و قیمت مناسب دارد.
حالا بیسکوئیتها را یکی یکی به قهوه اسپرسو آغشته کرده و کف ظرف مورد نظر برای تهیه تیرامیسو بچینید. توجه داشته باشید که نیازی به خیساندن بیسکوئیتها در قهوه ندارید و همین که به قهوه آغشته شوند، کافی است.
نکته: میتوانید به جای بیسکوئیت لیدی فینگر از پودر بیسکوئیت هم برای تهیه تیرامیسو استفاده کنید. استفاده از بیسکوئیت پتی بور هم میتواند گزینه مناسبی به جای لیدی فینگر باشد.
پس از اینکه یک ردیف از بیسکوئیتهای لیدی فینگر آغشته به قهوه را در کف ظرف چیدید، نیمی از ترکیب خامه و پنیرتان را روی لیدی فینگرها بریزید.
سپس یک ردیف دیگر بیسکوئیت لیدی فینگر با قهوه چیده و باقیمانده مواد خامهای و پنیری را روی آن پهن کنید. حالا روی سطح تیرامیسو را با قاشق یا لیسک صاف کرده و روی آن پودر کاکائو الک کنید.
دسر تیرامیسو را به مدت حداقل ۳ تا ۴ ساعت (ترجیحا یک شبانهروز کامل) در یخچال قرار بدهید تا مواد به خورد هم بروند و دسر تیرامیسوی شما آماده شود. حالا میتوانید آن را در کنار قهوه اسپرسو یا چای سرو کنید.
نکات مهم:
- اگرچه دستور اصلی تهیه تیرامیسو با بیسکویت لیدی فینگر است، با این حال در مواردی که بیسکویت لیدی فینگر در دسترس ندارید، میتوانید از بیسکویت پتی بور هم برای درست کردن این دسر استفاده کنید. برای این کار، کافی است بیسکویت پتیبور ساده را انتخاب کرده و پس از آغشته کردن به قهوه اسپرسو، کف ظرف بچینید. سپس لایه خامهای و پنیری را به صورت نازکتر روی بیسکویتها مالیده و لایهها را ۲ تا ۳ بار دیگر تکرار کنید.
- خامه صبحانه هم یکی دیگر از مواد اولیهای است که میتواند در تهیه دسر تیرامیسو به کار رفته و جایگزین خامه قنادی شود. در صورت استفاده از خامه صبحانه، بهتر است از شکر در ترکیب مواد تیرامیسوی خود استفاده کنید تا طعم دسر شما بهتر شود.
- یکی دیگر از روشهای تهیه دسر تیرامیسو، استفاده از پنیر خامهای برای درست کردن این دسر است که جایگزین پنیر ماسکار پونه میشود. البته در صورت استفاده از این پنیر، دسر شما طعم پنیری قویتری پیدا میکند.
ضمنا فراموش نکنید که هر لوازمی برای تهیه پیتزا سیر و استیک لازم دارید می توانید از کوکینا استور به راحتی و با بهترین قیمت تهیه کنید، سفارشات شما توسط پست ارسال و به دستتان خواهد رسید.
تعداد بازدید : 273
نظرات دیگران؛