

ظروف مناسب مایکروویو و مایکروفر و سولاردم
1402/09/14 مقالات علمی
یک روش بسیار کاربردی برای مطمئن شدن از این که ظرفی قابلیت استفاده در مایکرویوو را دارد این است که ظرف خالی مورد نظر را داخل دستگاه قرار دهید و لیوان آبی داخل آن بگذارید، دستگاه را با آخرین توان مایکروویو با زمان ۱ دقیقه به کار بیندازید، اگر ظرف مناسب باشد پس از مدت یک دقیقه نباید نیمگرم شود در آن صورت قابلیت استفاده در مایکروویو را دارد.
با این روش به سادگی می توان فهمید آیا ظرف ما برای ماکروویو مناسب است یا نه؟
۱) لیوانی را از آب پر کنید.
۲) ظرف مورد نظر در ماکروویو بگذارید و لیوان را درون آن قرار دهید.
۳) مایکروفر یا مایکروویو را به مدت یک دقیقه بر روی حالت قوی (آخرین توان) روشن کنید.
۴) پس از یک دقیقه، با دست ظرف را لمس کنید و اگر گرم شده باشد نباید از آن ظرف در مایکروفر استفاده کرد.
متخصصان علم تغذیه تاکید می کنند، ظروفی که برای استفاده در مایکروویو انتخاب می شود، باید قابلیت عبور اشعه را داشته باشد تا این اشعه بتواند به غذا نفوذ کند.
نکات مهم
هنگام پخت یا گرم کردن غذا، در آن باید به خوبی بسته شود، در غیر اینصورت امواج آن میتواند برای سلامت خطرناک باشد.
گاهی ممکن است به دلیل جرم و آلودگی یا خراب بودن، در مایکروویو محکم بسته نشود، دقت کنید هنگامی که دستگاه روشن است حتما در آن بسته باشد.
مایکروویو باید همیشه تمیز و عاری از جرم و چربی باشد.
هنگام روش کردن دستگاه و گرم کردن غذا فاصله یک تا ۲ متری را رعایت کنید.
قبل از مصرف غذای گرم شده در فر مایکروویو حداقل ۳۰ ثانیه صبر کنید.
فر مایکروویو خالی را روشن نکنید. روشن کردن مایکروفر بدون اینکه چیزی داخلش باشد بسیار خطرناک است و امکان منفجرشدن آن وجود دارد.
روش تمیز کردن دستگاه
کاسه ای آب داخل دستگاه گذاشته و آب یک عدد لیمو ترش را درون آن بچکانید. سپس به مدت ۱۵ دقیقه آن را روشن کنید. بعد از گذشت این مدت، با یک دستمال تمیز داخل مایکروویو را تمیز نمایید.
تعداد بازدید : 56
نظرات دیگران؛