لوازم آشپزخانه کوکینا

فوت کوزه گری آش رشته به روش رستورانی فوت کوزه گری آش رشته به روش رستورانی

فوت کوزه گری آش رشته به روش رستورانی

1403/08/19   آشپزی


مواد لازم برای تهیه آش رشته در خانه :

  • نصف پیمانه لوبیا سفید
  • نصف پیمانه لوبیا چیتی
  • ۱ پیمانه نخود
  • ۱ پیمانه عدس
  • ۵۰۰ گرم سبزی مخصوص آش
  • ۸ حبه سیر
  • ۲ عدد پیاز بزرگ
  • ۲ قاشق غذاخوری نعناع خشک
  • رشته آش به‌میزان کافی
  • کشک به‌میزان کافی
  • نمک و فلفل به‌مقدار نیاز
  • زردچوبه و روغن به‌مقدار نیاز

برای تهیه یک آش رشته خوشمزه اولین و مهمترین کار خیساندن نخودها و لوبیاها به مدت 5 الی 6 ساعت است.این کار باعث میشود که حبوبات بهتر پخته شده و مشکلاتی مثل معده درد و نفخ برایتان به وجود نیاید.همچنین بهتر است در این فاصله دوبار آب نخودها و لوبیاها را عوض کنید.توجه داشته باشید عدس ها را جداگانه در کاسه ریخته و به مدت نیم ساعت بخیسانید.

در مرحله بعد باید نخود ها و لوبیا ها را در دو قابلمه جداگانه با حدود 5 لیوان آب بگذارید تا پخته شود.دقت داشته باشید که حبوبات نباید نرم و له شوند.همین که آن ها را لای دندان تست کردید و پخته بودندو ظاهر خود را حفظ کرده بودند ، از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

سبزی آش را تمیز شسته و با کمک یک آبکش آب آن را بگیرید و روی یک پارچه تمیز بگذارید تا خشک شود.سپس سبزی ها را با خرد کن یا کارد ، روی تخته برش در اندازه متوسط خرد کنید و حتما دقت داشته باشید بهتر است سبزی آش خیلی ریز نشود.

حال نوبت به تفت دادن پیاز و سیر و نعناع میرسد؛ ابتدا پیازها را با کارد نگینی خرد کرده و در تابه ای که روغن آن داغ شده میریزیم و میگذاریم تا سرخ شود، سیرها را نیز به همین روش سرخ کرده و دربشقابی میریزیم.برای اینکه خواص سیر از بین نرود توصیه میشود که خیلی کم در روغن تفت بخورد. سپس نوبت به نعناع میرسد. در تابه حاوی روغن نعناها را با کمی زردچوبه ریخته ومداوم تفت میدهیم، هنگامی که نعناها تغییر رنگ دادند یعنی اینکه آماده شدند.

حال یک سوم قابلمه آب ریخته و روی گاز بگذارید. توجه داشته باشید که حتما از قابلمه بزرگ استفاده کنید زیرا قابلمه کوچک باعث له شدن و خمیر شدن آش شما میشود .زمانی که آب در حال جوشیدن بود ، عدس هارا آبکش کرده و به همراه نخودها و لوبیاهای پخته شده در قابلمه بریزید.دقت داشته باشید که زمانی که حبوبات را به آب در حال جوش اضافه میکنید آب از جوشیدن میفتد صبر کنید تا آب دوباره به جوش آمده ، سپس سبزی آش را به قابلمه اضافه کرده و به اندازه نصف قاشق مرباخوری به این ترکیب نمک اضافه کنید. اضافه کردن نمک در این مرحله باعث میشود رنگ سبزی تغییر نکند.

اکنون نوبت اضافه کردن نصف سیر داغ و پیاز داغ به قابلمه است.مقداری ادویه دلخواه به همراه زردچوبه را درون قابلمه ریخته و در قابلمه را به هیچ عنوان نگذارید ، اجازه دهید تا به مدت 30 الی 45 دقیقه سبزی آش با حرارت متوسط بپزد.

پس از پخت سبزی رشته های آش را از وسط نصف کنید و کم کم به آش اضافه کنید. یکی از مشکلات بسیار شایع در پختن آش رشته این است که میزان رشته آن زیاد بوده و باعث میشود که آش خمیر شود برای جلوگیری از این مسئله حتما دقت داشته باشید که رشته ها را کم کم اضافه کنید تا به میزان دلخواه برسید.بعد از 15 الی 20 دقیقه مقداری کشک به آش اضافه کرده و بچشید ، اگر نیاز بود به همراه فلفل سیاه کمی نمک هم به آش اضافه کنید.

در هرمرحله از پخت آش که احساس کردید آب آن کم است حتما از آب جوش استفاده کرده و کم کم به آن اضافه کنید تا روی طعم آش تاثیر منفی نگذارد.

آش رشته آماده شده را در کاسه بریزید و با نعناع داغ ، پیاز داغ ، سیر داغ و کشک تزئین کنید. نوش جان.

ضمنا هرلوازمی که برای تهیه این غذا مورد نیازتون بود میتونین از کوکینا استور به راحتی و با بهترین قیمت تهیه کنید.

 


منبع :
تعداد بازدید : 270

به اشتراک بگذارید

دیدگاه  ها

نظرات دیگران؛

  • اولین نفری باشید که نظری می دهید!

پیام بگذارید؛

ثبت دیدگاه جدید
-

برای کامنت گذاشتن ابتدا وارد شوید