

طرز تهیه پنکیک خانگی به همراه نکات طلایی
1403/08/28 آشپزی
مواد لازم برای 4 نفر :
-آرد سفید 1 لیوان و نیم
-تخم مرغ یک عدد
-وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
-شیر یا آب یک لیوان سر خالی
-روغن مایع 3 قاشق غذا خوری
-بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه میریزیم و مواد را با همزن (برقی یا دستی) مخلوط میکنیم ؛ همزدن را تا زمانی که رنگ مخلوط به کرمی تغییر کرده و حالت کشدار پیدا کند ادامه میدهیم. سپس شیر یا آب را به همراه روغن به مخلوط اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر مواد را با همزن مخلوط میکنیم تا به صورت کامل یکدست شود.
نکته : اگر میخواهید پنکیک شما مدت زمان بیشتری تازه و نرم بماند و اصطلاحا طعم کرمی داشته باشد از شیر استفاده کنید ولی اگر شیر در دسترس ندارید و میخواهید پنکیک را پس از پخت سریع سرو کنید میتوانید از آب استفاده کنید.
حال آرد سفید و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سپس این ترکیب را روی مواد داخل کاسه الک کرده و با لیسک یا قاشق به خوبی همزده تا یکدست شود. فقط توجه کنید که بعد از اضافه شدن بیکینگ پودر نباید مواد را بیش از حد هم بزنیم زیرا خاصیت خود را از دست میدهد.
پس از آماده شدن مواد به آن ده دقیقه زمان میدهیم تا استراحت کند ، سپس در این مرحله یک تابه نچسب را که با اسپری روغن چرب کردیم روی حرارات ملایم قرار میدهیم تا داغ شود. حال با ملاقه یا قیف از مواد برداشته و داخل تابه میریزیم ، حواستان به این نکته باشد که مایع پنکیک به دلیل شل بودن خودش درون تابه باز میشود اما شما باید آن را به صورتی بریزید که شکل دایره و صاف به خود بگیرد .
حال باید صبر کنید تا سطح روی پنکیک شروع به حباب زدن کند آنگاه آن را برگردانید تا روی دیگرش نیز بپزد حتما به این نکته توجه داشته باشید که پنکیک خیلی زود به پخت میرسد و زود هم میسوزد.
پس از طلایی شدن دو طرف پنکیک ها ، آن را در بشقاب گذاشته و به همراه عسل ، موز ، توت فرنگی ، شکلات صبحانه یا هرچیز دیگری که دوست دارید سرو کنید.
ضمنا فراموش نکنید که هر لوازمی برای تهیه این پنکیک خوشمزه نیاز داشتید را میتوانید از کوکینا استور به راحتی و با بهترین قیمت تهیه کنید.
تعداد بازدید : 663
نظرات دیگران؛