

طرز تهیه سالاد سزار ویژه
1403/09/17 آشپزی
مواد لازم برای سالاد سزار با مرغ :
- نان تست 2 عدد
- سینه مرغ 1 عدد
- کاهو رسمی یک عدد بزرگ
- روغن زیتون یک دوم پیمانه
- سس خردل 1 قاشق غذاخوری
- سس مایونز 1 پیمانه
- پنیر پارمزان به میزان کافی
- کره 50 گرم
- سیر 2 حبه
- لیمو ترش 1 عدد
- سرکه بالزامیک به میزان کافی
- نمک ، فلفل ، ادویه دلخواه به میزان کافی
ابتدا در صورت استفاده از فر آن را روشن کرده و در دمای 400 درجه سانتی گراد گذاشته و اجازه میدهیم تا فر گرم شود.
برای تهیه سس سالاد یک کاسه بزرگ برداشته و یک پیمانه سس مایونز ، پنج قاشق چای خوری آب لیموترش ، یک قاشق غذاخوری سس خردل و به اندازه یک قاشق چای خوری سیر له شده ، نصف پیمانه پنیر پارمزان ، یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک ، نمک ، فلفل سیاه و آویشن ریخته و هم بزنید. میتوانید برای هم زدن از همزن دستی ، لیسک و یا قاشق غذاخوری استفاده کنید ولی به این نکته توجه داشته باشید که مواد باید به خوبی با یکدیگر هم خورده و ترکیب شود که برای این امر بهتر است از لیسک های سیلیکونی استفاده نمایید. هنگامی که مواد به خوبی باهم ترکیب شدن به اندازه چهار یا پنج قاشق غذاخوری روغن زیتون به سس سالاد اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم تا به غلظت مورد نظر برسد. بهتر است که غلظت این سس در حد متعادل باشد اما در صورتی که تمایل داشتید میتوانید با اضافه کردن روغن زیتون سس را رقیق نمایید تا به مقدار دلخواه شما رقیق شود.
حال نان های تست را برداشته و به اندازه مکعب های 3 سانتی متری برش بزنید ( در صورت تمایل میتوانید از نان باگت نیز استفاده نمایید ) . توجه داشته باشید که برای برش از چاقو اره ای یا چاقوی تیز استفاده نمایید که نان ها خرد نشوند. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون به همراه نمک ، فلفل و ادویه های دلخواه و همچنین یک حبه سیر رنده شده را درون کاسه ریخته و باهم مخلوط کنید ، سپس نان ها در کاسه بریزید و آنقدر با دست مخلوط کنید تا مواد جذب بافت نان شود. بعد از اینکه مواد یه خورد نان رفت آن ها را درون ظرف پهن کرده و داخل فر بگذارید تا به خوبی برشته و ترد شود. در صورت تمایل میتوانید از هواپز یا مایکروفر استفاده کرده یا حتی نان ها را با مقدار کمی کره تفت دهید.
حال نوبت به مزه دار کردن مرغ ها رسیده ، برای این کار سینه مرغ را درون یک سینی قرار داده و به آن نمک ، فلفل ، ادویه مخصوص مرغ و هر ادویه دلخواهی که میخواهید بزنید. این کار را برای دو طرف مرغ انجام داده سپس مرغ را برروی حرارت متوسط با دو الی سه قاشق غذاخوری سرخ کنید. برای هر طرف مرغ دو تا سه دقیقه زمان کافی است. بعد از اینکه مرغ ها سرخ شد مقداری کره در روغن قرار دهید و پس از اینکه کره ها آب شدند با کمک قاشق روی مرغ ها بریزید هنگامی که کره به خوبی به خورد مرغ رفت ، مرغ ها در فر با دمای 165 درجه سانتی گراد به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار میدهیم تا مغز پخت شود. برای مرغ ها نیز میتوانید از هواپز یا مایکروفر استفاده کنید. همچنین میتوانید حرارت شعله را کم کرده و درب قابلمه را گذاشته و اجازه بدهید تا مرغ ها در همان ظرف خود بپزند.
اکنون کاهو را برداشته و به خوبی شسته و آبگیری کنید. پیشنهاد کوکینا به شما برای صرفه جویی در زمان و آب و همچنین سهولت در شستشو و آبگیری سبزیجات استفاده از آبگیر سبزیجات لیمون میباشد. کاهوی شسته شده را روی تخته برش گذاشته و با چاقوی تیز به تکه های نسبتا درشت خرد کنید و درون یک کاسه نسبتا بزرگ بریزید. تکه های نان تست شده به همراه نصف پیمانه پنیر پارمزان را به کاهو ها اضافه کنید ، سس سالاد را نیز روی مخلوط نان و کاهو و پنیر پارمزان بریزید.
توجه داشته باشید که سس سالاد باید متناسب با مقدار کاهو باشد طوری که نان ها خیس نشوند و کاهو ها در سس شناور نباشند.
سالاد را به ظرف مخصوص سرو منتقل کنید ، سپس مرغ را روی تخته گذاشته و سعی کنید با چاقو تیز برش های اریب زده و مرغ را تکه کنید و کنار ظرف سالاد خود بگذارید.پیشنهاد کوکینا به شما چاقو های آشپزخانه یونیک میباشد. این چاقوها بسیار تیز بوده و باعث میشود بافت مرغ حفظ شده و ظاهر زیبایی داشته باشد. میتوانید به سالاد گوجه گیلاسی و زیتون سیاه نیز اضافه کنید و روی آن پنیر پارمزان بریزید. معمولا هنگام سرو سالاد سزار، روغن زیتون و سرکه بالزامیک را نیز کنار سالاد گذاشته و میل میکنند.
نکته : برای داشتن سالاد سزار رژیمی میتوانید در تهیه سالاد به جای سس مایونز از ماست یونانی یا ایسلندی استفاده کنید.
ضمنا فراموش نکنید که هر لوازمی برای تهیه سالاد سزار نیاز داشتید میتوانید از کوکینا استور به راحتی و با بهترین قیمت تهیه کنید.
تعداد بازدید : 245
نظرات دیگران؛