

پاناکوتا انار دسر شب یلدا
1403/09/28 آشپزی
مواد لازم برای 4 نفر :
- انار یک عدد
- پودر ژله انار نصف بسته
- شکر 50 گرم
- خامه صبحانه 100 گرم
- پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
ابتدا پودر ژله و یک قاشق چای خوری پودر ژلاتین را به همراه دو سوم لیوان آبجوش مخلوط کرده، به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری) باز کنید و مخلوط را هم بزنید تا زمانی که کاملا شفاف شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا کاملا خنک شود. ژله ها را در دو مرحله درون قالبی که از قبل به وسیله قلمو سیلیکونی چرب کردید بریزید، ابتدا 2 قاشق از ژله ها را در قالب ریخته سپس انارهای دون شده را نیز اضافه کرده و قالب را در یخچال بگذارید تا ژله ها ببندد. اکنون قالب را درآورده و مابقی ژله ها را در قالب ریخته و دوباره در یخچال بگذارید تا نیم بند شود.
حال شیر و شکر و پودر ژلاتین را داخل تابه ریخته و روی حرارت کم مدام هم بزنید تا شکر و ژلاتین کاملا در شیر حل شود. توجه داشته باشید که شیر نباید بجوشد.
سپس کمی از ترکیب را از تابه برداشته و در ظرف جداگانه با خامه مخلوط کرده و دوباره به تابه برگردانده و هم بزنید تا یکدست شود. در آخر وانیل را نیز اضافه کرده و تابه را کنار بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن مخلوط را روی ژله ها ریخته و دوباره در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد، حدودا 5 الی 6 ساعت زمان نیاز دارد.
اکنون دسر را به آرامی از قالب جدا کرده و در ظرف مناسب برگردانده و سرو کنید. پیشنهاد کوکینا به شما برای راحت تر شدن کارتان استفاده از پیاله تایملس پاشاباغچه به جای قالب میباشد. زیرا دیگر دردسر جدا کردن دسر از قالب و خراب شدن آن را ندارید و میتوانید با همان ظرف پانوکوتای خود را سرو کنید.
ضمنا فراموش نکنید که هر لوازمی برای تهیه پاناکوتای انار نیاز دارید میتوانید از کوکینا استور به راحتی و با بهترین قیمت تهیه کنید.
تعداد بازدید : 144
نظرات دیگران؛