

جوجه چینی با سس تارتار به روش آسان
1403/10/10 آشپزی
مواد لازم برای 4 نفر :
- سینه مرغ یک عدد کامل
- شیر نصف لیوان
- آب لیمو ترش به میزان دلخواه
- زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
- آرد یک لیوان
- بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
- کره و روغن سرخ کردنی به میزان لازم
- پیاز یک عدد بزرگ
- سیر سه حبه بزرگ
- ماءالشعیر کلاسیک یک لیوان
- تخم مرغ دو عدد
- خمیر مایع فوری 1 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا و ادویه های دلخواه به میزان لازم
ابتدا فیله سینه مرغ را به قطعات طولی برش دهید. در کاسه ای بزرگ سیر و پیاز ریز رنده کنید سپس آب لیمو ترش، نمک، فلفل سیاه، ادویه ها و زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس مرغ ها را به این مخلوط اضافه کرده و ورز بدهید. روی ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ ها طعم دار شوند.
اکنون برای آماده سازی مایع جوجه چینی، شیر را درظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ولرم شود. توجه داشته باشید که شیر نباید به نقطه جوش برسد و دست را بسوزاند. سپس شیر را از روی حرارت برداشته و خمیر مایه فوری را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر مایه به عمل آید. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده ها را در ظرفی جداگانه با همزن دستی هم بزنید تا کف کند و سپس به ترکیب شیر اضافه کنید. حال ماءالشعیر کلاسیک، ادویه، زرده تخم مرغ و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به ترکیب شیر اضافه کرده و هم بزنید. حال آرد را کم کم به مواد افزوده و خوب هم بزنید تا مایعی غلیظ و یکدست به دست آید. اکنون مایع جوجه چینی ما آماده است.
مرغ های طعم دار شده را از یخچال بیرون بیاورید و یکی یکی به مایع جوجه چینی آغشته کرده و روی آبکش یا کاغذ روغنی قرار دهید تا مواد اضافی آن گرفته شود. در تابه کره و روغن مایع را به میزانی بریزید که جوجه ها در آن شناور باشند و زمانی که داغ شد جوجه ها را سرخ کنید. توجه داشته باشید که جوجه ها به هم نچسبد و هر دو طرف آن به خوبی طلایی شود.
پیشنهاد کوکینا به شما برای بهتر شدن طعم این جوجه چینی ها استفاده از روغن گیر توری رد فلاور می باشد. پس از سرخ شدن جوجه ها به کمک این روغن گیر توری جوجه ها را از تابه خارج کرده و اجازه دهید تا روغن اضافه آن خارج شده تا جوجه ها طعم روغن به خود نگیرند و مزه اصلی آن ها آشکار شود.
شما میتوانید جوجه چینی را با سس تارتار سرو نمایید. این سس مزه بسیار جذابی دارد و طعم دهنده بسیار خوبی برای غذاهای گوشتی و مخصوصا غذاهای دریای می باشد. سس تارتار یا سس خیارشور دارای طعم تند و شیرین است که بنا به سلیقه خود میتوانید آن را تغییر دهید.
مواد لازم برای تهیه سس تارتار :
- خیارشور ریز خرد شده 3 قاشق غذاخوری (100 گرم)
- جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
- شکر یک قاشق چای خوری
- سیر 2 حبه کوچک
- ترخون و شوید به میزان لازم
- پیاز ریز خرد شده یک قاشق غذاخوری
- سس مایونز یا ماست 3 قاشق غذاخوری (150 گرم)
- نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
برای تهیه سس تارتار ابتدا خیار شور، پیاز و سبزی ها را به کمک یک تخته ریز خرد کنید. سس را در ظرف مناسب ریخته و آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید تا ترکیب شوند. خیارشور، پیاز، سیر رنده شده، شکر، فلفل و نمک را به سس اضافه کرده و کاملا هم بزنید. در انتهای کار سبزیجات خرد شده از قبیل ترخون، جعفری و شوید را به مایع سس اضافه کرده و بعد از مخلوط کردن درب ظرف را بسته و داخل یخچال بگذارید. می توانید به مدت یک الی دو ساعت به سس زمان بدهید تا مزه ها به خوبی به خورد هم بروند.
ضمنا فراموش نکنید که هر لوازمی برای تهیه جوجه چینی نیاز دارید می توانید از کوکینا استور به راحتی و با بهترین قیمت تهیه کنید.
تعداد بازدید : 488
نظرات دیگران؛