

زمان پخت تخم مرغ عسلی
1403/10/18 آشپزی
مواد لازم برای تخم مرغ عسلی :
- تخم مرغ به تعداد لازم (هر نفر یک عدد)
- آب به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
به عنوان اولین نکته این را بدانید که دمای تخم مرغ و آب بسیار مهم است. اگر تخم مرغ را از یخچال بر می دارید آن را درون آب سرد در قابلمه بگذارید تا همزمان با گرم شدن آب با یکدیگر هم دما شوند؛ و اگر تخم مرغ بیرون بوده و دمای آن متعادل است می توانید آن را در آبجوش بیندازید. توجه داشته باشید که تخم مرغ سرد را اگر در آبجوش بیندازید ترک میخورد. اگر در زمان پخت تخم مرغ شما ترک خورد زمان پخت آن تغییری نمی کند و قابل استفاده است.
زمان پخت تخم مرغ از هنگامی که آب به جوش می آید محاسبه می شود.
هنگامی که آب به جوش آمد حرارت را کم کنید تا فقط ریز قل بخورد. از زمان به جوش آمدن آب به مدت 4 دقیقه طول می کشد تا تخم مرغ شما عسلی شده، در این زمان سفیده نسبتا شل و زرده روان خواهد بود. پس از 5 دقیقه سفیده کاملا پخته و زرده عسلی شما کمی بسته تر خواهد شد. اگر تخم مرغتان بیش از اندازه بزرگ بود 30 ثانیه به زمان های گفته شده اضافه کنید.
مدت زمانی که تخم مرغ را بخواهید عسلی کنید بستگی به این دارد که بخواهید آن را کنار چه غذایی سرو کنید به عنوان مثال اگر میخواهید زرده کاملا روان و مایع باشد تا با قاشق آنرا بردارید یا به صورت دیپ استفاده شود، زمان را بین 3 الی نهایت 4 دقیقه قرار بدهید. اگر بخواهید زرده کمی سفت تر باشد اما تا حدودی حالت مایع نیز داشته باشد که برای سرو کنار سالاد مناسب است، زمان را بین 6 الی نهایت 7 دقیقه قرار دهید.
برای راحت کنده شدن پوست تخم مرغ آن را درون آب سرد بگذارید، همچنین این کار باعث می شود تا از پخت بیشتر آن جلوگیری شود. پیشنهاد کوکینا به شما استفاده از کفگیر گرد سوراخدار چوبی لیمون می باشد. زیرا با این وسیله به راحتی می توانید تخم مرغ را از آبجوش در آورده و در آب سرد بگذارید.
توجه داشته باشید که هنگام پوست کردن تخم مرغ عسلی به علت شل بودن سفیده پوست آن به سختی جدا می شود.
ضمنا فراموش نکنید که هر لوازمی برای تهیه تخم مرغ عسلی نیاز دارید می توانید از کوکینا استور به راحتی و با بهترین قیمت تهیه کنید.
تعداد بازدید : 306
نظرات دیگران؛