لوازم آشپزخانه کوکینا

لازانیای گارفیلدی لازانیای گارفیلدی

لازانیای گارفیلدی

1403/10/20   آشپزی


مواد لازم برای پخت لازانیای گارفیلد مناسب 4 نفر :

- آرد سفید 150 گرم

- روغن مایع یا روغن زیتون

- زرده تخم مرغ 3 عدد

- نمک 5 گرم

- گوشت چرخ کرده 500 تا 700 گرم

- پنیر پیتزا یا پنیر ریکوتا، پارمزان و موزارلا به میزان دلخواه

- فلفل دلمه ای 2 عدد

- قارچ 500 گرم

- گوجه فرنگی له شده یا رنده شده 2 قاشق غذاخوری

- سس گوجه فرنگی به میزان کم

- سس بشامل

- پیاز یک عدد بزرگ یا 2 عدد متوسط

- جعفری تازه به میزان کم

- سیر رنده شده 2 قاشق غذاخوری

- رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری

- پودر سیر، پاپریکا، آویشن، نمک، فلفل سیاه،زرد چوبه، ادویه ایتالیایی به میزان لازم

طرز تهیه ورقه لازانیا

برای پخت خمیر لازانیا ابتدا آرد سفید را با زرده تخم مرغ مخلوط کرده، یک قاشق روغن مایع و نمک نیز به آن اضافه می کنیم و ورز می دهیم. پس از اینکه خمیر را به خوبی ورز دادید روی آن سلفون کشیده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و خمیر ور بیاید. بعد از گذشت زمان مناسب خمیر را به اندازه های مساوی تقسیم کرده و روی سطح آرد پاشده شده با وردنه پهن کنید. توجه داشته باشید خمیر باید نازک باشد، اگر دستگاه دارید از دستگاه عبور دهید تا به نازکی مناسب برسد. سپس به اندازه عرض ظرف مورد نظر برش های نواری هم اندازه بزنید.

همچنین می توانید از خمیرهای لازانیا آماده بازار نیز استفاده کنید.

طرز تهیه مایه میانی لازانیا

حال نوبت به تهیه مایه لازانیا می باشد. پیاز ها را رنده کنید، در تابه کمی روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد پیازهای رنده شده را به همراه گوشت های چرخ شده و سیرهای رنده شده در تابه بریزید و اجازه دهید تا نیم پخت شود.

سپس نوبت اضافه کردن قارچ و فلفل دلمه ای می باشد. توجه داشته باشید که در هنگام تفت دادن قارچ ها باید حرارت را زیاد کنید تا آب آن به خوبی کشیده شود و فلفل دلمه ای اگر زیاد سرخ شود تلخ می شود، پس ابتدا قارچ ها را تفت دهید سپس فلفل دلمه ای را اضافه کنید. همچنین می توانید در تابه ای جدا نیز آن ها را تفت دهید و بعد به گوشت ها اضافه کنید.

پس از تفت خوردن قارچ، گوشت و فلفل دلمه ای، ادویه ها را اضافه کنید. میزان ادویه بستگی به سلیقه شما دارد اما ترجیحا بیش از حد از ادویه استفاده نکنید تا سس لازانیا طعم خالص تری به خود بگیرد. در آخر گوجه فرنگی را به همراه رب و سس گوجه فرنگی اضافه کنید. بهتر است فقط از رب گوجه فرنگی استفاده نکنید و بگذارید طعم سس گوجه فرنگی و گوجه فرنگی له شده نیز حس شود. میزان ترکیب این سه محصول بسته به سلیقه شما دارد اما بهتر است میزان رب در اولویت باشد سپس به میزان کمتر گوجه فرنگی له شده و در آخر به میزان کمتر از همه سس گوجه فرنگی را اضافه کنید.

پس از اینکه مواد کاملا پختند و به شکل یک سس غلیظ درآمدند در آخرین مرحله جعفری ها را بریزید و آن را کنار بگذارید و مواظب باشید که خیلی سرد نشود.

اگر از ورقه لازانیای آماده استفاده می کنید طبق دستور روی جعبه آن ها را بپزید. فقط حواستان به این نکته باشد که در آب نمک و روغن نیز اضافه کنید و به آرامی دائما ورقه های لازانیا را هم بزنید تا به هم نچسبد. توجه داشته باشید که به هیچ عنوان دمای آب از نقطه جوش پائین تر نیاید.

پس از آبکش کردن لازانیا می توانید روی آن آب سرد بگیرید یا اینکه جداگانه روی آن ها روغن بریزید و در سینی بگذارید تا نچسبند.

طرز تهیه سس بشامل

 مواد لازم برای سس بشامل در دستور پخت لازانیا، شامل 2 قاشق غذاخوری آرد، 1 لیوان شیر، 50 گرم کره، یک یا دو قاشق غذاخوری خامه و ادویه به میزان لازم است.

کره را درون تابه بزارید و پس از اینکه ذوب و داغ شد آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد ها تفت داده شوند. حواستان باشد که آرد ها تغییر رنگ ندهد و گوله نشود. هنگامی که ترکیب آرد و کره حالت خمیری گرفت به آن یک لیوان شیر اضافه کنید و به صورت مداوم هم بزنید تا یک مایع غلیظ درست شود، در این مرحله هم باید مواظب باشد که هیچ گوله آردی باقی نماند. پس از اینکه به غلظت مناسب رسید ادویه های دلخواه (آویشن، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و...) را اضافه کنید و پس از چند دقیقه خامه را اضافه کنید و هم بزنید. اگر در رژیم هستید می توانید میزان خامه را کمتر کنید یا کلا حذف کنید. سپس سس را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.

طرز تهیه لازانیا

حال یک تابه برداشته و کف آن را با روغن چرب کنید. یک لایه نازک از مایه لازانیا و سس بشامل را کف تابه پخش کنید و سپس روی لایه ورقه های لازانیا را بچینید، روی ورقه ها سس ریخته و روی آن مایه لازانیا و روی مایه لازانیا پنیر ریکوتا، روی آن موزارلا، دوباره یک لایه نازک سس و روی آن پنیر پارمزان بریزید. مثل مرحله قبل به اضافه کردن سس، پنیر و ورقه لازانیا ادامه دهید و روی لایه آخر لازانیا از ترکیب پنیرهایی که گفته شد استفاده کنید.

می توانید به جای لایه های پنیری که گفتیم یک لایه پنیر پیتزا بگذارید اما اگر می خواهید لازانیا طعم ایتالیایی به خود بگیرد از ترکیب سه پنیری که گفته شد استفاده کنید.

حتما از سس بشامل و پنیر به میزان متوسط استفاده کنید زیرا بافت لازانیا را آبدارتر و نرم تر می کنید. اگر می خواهید در لایه آخر به جای ورقه لازانیا ترکیب گوشت و پنیر و بشامل را داشته باشید حواستان باشد که گوشت و پنیر به خاطر حرارت بیش از حد خشک نشود.

درب تابه را بگذارید و آن را روی حرارت کم قرار دهید تا کاملا پخته شود.

پیشنهاد کوکینا به شما برای پخت لازانیا استفاده از تابه های شعله مستقیم پاشاباغچه می باشد، زیرا ظاهر این ظروف به گونه ای است که می توان برای سرو و پذیرایی نیز از ان ها استفاده کرد و نیازی به جابجایی لازانیا از ظرفی به ظرف دیگر نیست.

به عنوان آخرین نکته اگر از فر استفاده می کنید حتما قبل از گذاشتن لازانیا در فر، فر را به مدت 15 دقیقه بگذارید تا گرم شود؛ روی ظرف لازانیا را فویل بکشید و 15 دقیقه قبل از درآوردن ظرف از فر فویل را بردارید تا روی غذای شما برشته شود.

ضمنا فراموش نکنید که هر لوازمی برای تهیه لازانیای گارفیلدی لازم دارید می توانید از کوکینا استور به راحتی و با بهترین قیمت تهیه کنید.


منبع : تیم کوکینا
تعداد بازدید : 191

به اشتراک بگذارید

دیدگاه  ها

نظرات دیگران؛

  • اولین نفری باشید که نظری می دهید!

پیام بگذارید؛

ثبت دیدگاه جدید
-

برای کامنت گذاشتن ابتدا وارد شوید