لوازم آشپزخانه کوکینا

سوپ شیر برای سرما خوردگی سوپ شیر برای سرما خوردگی

سوپ شیر برای سرما خوردگی

1403/10/23   آشپزی


مواد لازم برای 2 نفر :

- نصف سینه مرغ

- شیر یک لیتر

- هویج 2 عدد

- پیاز یک عدد تقریبا بزرگ

- جعفری 100 گرم

- جوپرک 200 گرم

- قارچ 100 گرم

- آرد 3 قاشق غذاخوری

- ذرت 100 گرم

- کره 10 گرم

- پیازچه 100 گرم

- نمک، فلفل سیاه، آویشن و ادویه های دلخواه به میزان لازم

در ابتدا سینه مرغ را با یک پیاز متوسط، فلفل سیاه و در صورت تمایل ادویه مرغ به صورت جداگانه در قابلمه ای می گذاریم تا بپزد. سپس هنگامی که مرغ پخته شد آن را ریش ریش می کنیم و آب مرغ را نیز برای سوپ نگه می داریم.

حال یک پیاز کوچک را در قابلمه ای جداگانه تفت دهید و فلفل سیاه، آویشن و ادویه های دلخواه را کمی با پیاز تفت می دهیم تا عطر آن آزاد شود سپس جوپرک هایی را که از قبل 30 دقیقه در آب خیس کرده ایم را در قابلمه ریخته و حدودا نصف قابلمه آب می ریزیم. پس از اینکه آب به جوش آمد حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم تا به آرامی بپزد. توجه داشته باشید که زردچوبه باعث تغییر رنگ سوپ شده و بهتر است استفاده نکنید.

سپس در تابه ای دیگر کره را ریخته و هنگامی که باز شد آرد را درون تابه الک می کنیم. به مخلوط آرد و کره کمی ادویه و نمک اضافه کنید و تا جایی که بوی خامی آرد گرفته شود آن را تفت دهید. حتما دقت کنید که آرد گوله نشود. پیشنهاد کوکینا به شما برای راحتی کار و کمتر کثیف شدن محیط اطراف استفاده از الک چرخشی لیمون می باشد. سپس شیر را آرام آرام به آرد اضافه کرده و دائما هم بزنید تا یکدست، صاف و کمی غلیظ شود. در صورت تمایل می توانید کمی خامه نیز به این ترکیب اضافه کنید.

پس از گذشتن حدود 20 الی 30 دقیقه سینه مرغ، هویج، قارچ، ذرت و پیازچه را با چاقو تیز به اندازه دلخواه (بهتر است نگینی ریز باشد) خرد کرده و به قابلمه جوپرک اضافه کنید. آب مرغ را نیز در همین مرحله اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا به خوبی بپزند.

در صورت تمایل می توانید قارچ ها را قبل از اضافه کردن به قابلمه در تابه ای جداگانه تفت دهید و هنگامی که سرخ شد در آخرین مراحل به همراه سبزی به قابلمه سوپ اضافه کنید. این کار باعث می شود سوپ شما طعم بسیار خوبی بگیرد.

هنگامی که سوپ کمی جا افتاد و غلیظ شد ترکیب شیر و آرد را به قابلمه اضافه کرده و حرارت را بسیار ملایم کنید و سوپ را هر چند دقیقه هم بزنید تا نبرد یا ته نگیرد. در همین زمان جعفری خرد شده را نیز به همراه نمک به سوپ اضافه کنید.

پس از اینکه سوپ غلیظ شد و لعاب انداخت سوپ شما آماده است.

  • در صورتی که می خواستید به سوپ آب لیمو اضافه کنید حتما هنگام سرو به بشقاب خود اضافه کنید زیرا اگر در هنگام پخت اضافه کنید باعث بریدن شیر می شود.
  • اگر خواستید به جای جو پرک از جو کامل استفاده کنید تقریبا دو ساعت به زمان پخت اضافه خواهد شد.
  • حتما توجه داشته باشید که در هنگام سرما خوردگی سوپ را باید داغ و تازه میل کنید و هرچه سوپ بیشتر در یخچال بماند خاصیت خود را بیشتر از دست می دهد.
  • در صورت تمایل می توانید یک یا دو عدد شلغم کوچک را ریز خرد کرده و با کره تفت دهید، سپس آن را بعد از پخت له کرده و به سوپ اضافه کنید. در این صورت بو و مزه شلغم به هیج عنوان در سوپ مشخص نشده و برای سرما خوردگی فوق العاده می باشد.

ضمنا فراموش نکنید که هر لوازمی برای تهیه سوپ شیر لازم دارید می توانید از کوکینا استور به راحتی و با بهترین قیمت تهیه کنید.


منبع : تیم کوکینا
تعداد بازدید : 122

به اشتراک بگذارید

دیدگاه  ها

نظرات دیگران؛

  • اولین نفری باشید که نظری می دهید!

پیام بگذارید؛

ثبت دیدگاه جدید
-

برای کامنت گذاشتن ابتدا وارد شوید