لوازم آشپزخانه کوکینا

تاکو مکزیکی با رسپی معروف تاکو مکزیکی با رسپی معروف

تاکو مکزیکی با رسپی معروف

1403/10/26   آشپزی


پخت تاکو شامل آماده سازی نان ترتیلا، ادویه تاکو، مواد داخلی و سس مخصوص این غذا می شود.

مواد لازم برای تهیه نان تورتیلا :

- آرد گندم نصف پیمانه

- آرد ذرت نصف پیمانه

- آب یک سوم پیمانه

- نمک یک چهارم قاشق چای خوری

- روغن مایع یک و یک دوم قاشق غذا خوری

- بکینگ پودر درصورت تمایل یک چهارم قاشق چای خوری

شما می توانید از بسته بندی های نان ترتیلا آماده یا نان لواش استفاده کنید در غیر این صورت طبق دستور زیر عمل کنید.

ابتدا همه مواد را با هم مخلوط کرده ورز دهید تا خمیری یکدست حاصل شود، سپس خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. تکه های خمیر را به شکل گلوله درآورده و با وردنه صاف کنید. توجه داشته باشید که نان ها بهتر است یکدست و یک اندازه باشد برای این کار می توانید هر خمیر را با قالبی گرد یا کاتر برش بزنید.

کف تابه ای مناسب را با چند قطره روغن چرب کنید و نان‌ها را داخل آن قرار دهید. زمانی که یک طرف نان‌ها حباب زد، آن‌ها را برگردانید تا سمت دیگر هم بپزد. بعد از پخت هر نان آن ها در پارچه قرار دهید زیرا این نان ها در معرض هوا بسیار زود خشک می شود. در تاکو باید نان ها ترد و انعطاف پذیر باشد برای این کار، سطح نان ها را با فرچه روغنی کمی چرب کرده و به صورتی که در تصویر مشاهده می کنید روی سینی فر بچینید و به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید.

مواد لازم برای تهیه ادویه تاکو :

- پودر فلفل قرمز 2 قاشق چای خوری

- پرک فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری

- پودر زیره سبز 2 قاشق چای خوری

- پودر آویشن نصف قاشق چای خوری

- پودر فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری

- پودر سیر نصف قاشق غذا خوری

- پاپریکا نصف قاشق چای خوری

- نمک 1 قاشق چای خوری

برای تهیه این ادویه تمام این مواد را باهم مخلوط کرده و در ظرف مخصوص ادویه نگهداری کنید. پیشنهاد کوکینا به شما استفاده از بانکه سارینا درب قفلی لیمون می باشد زیرا درب این بانکه ها به دلیل قفل اهرمی آن به خوبی چفت شده و اجازه نمی دهد تا عطر ادویه از دست برود.

مواد لازم برای داخل تاکو گوشت :

- گوشت 300 گرم

- پیاز متوسط 1 عدد

- پوره گوجه فرنگی نصف پیمانه

- ادویه تاکو یک و نیم قاشق غذاخوری

- آب یک پیمانه

- روغن 3 قاشق غذاخوری

توجه داشته باشید که می توانید از گوشت ریش شده، چرخ کرده یا تکه ای و به جای پوره گوجه از رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

ابتدا پیاز ها را رنده کنید و به همراه گوشت های چرخ شده و ادویه تاکو در تابه ای که از قبل روغن ریختید تفت بدهید هنگامی که پیاز ها کمی سرخ شدند زردچوبه نیز اضافه کرده و تفت دهید.

اگر از گوشت های تکه شده استفاده می کنید ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده و تفت دهید سپس گوشت و ادویه را اضافه کرده و پس از تفت خوردن گوشت به تابه آب اضافه کرده و اجازه دهید تا گوشت ها مغز پخت شود.

پس از اینکه گوشت ها پخته شدند پوره گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و انقدر مواد را حرارت دهید تا مزه ها به خورد هم بروند.

مواد لازم برای تهیه سس تاکو :

- سس مایونز 2 قاشق غذاخوری

- ماست نصف پیمانه

- سیر رنده شده 1 حبه

- ارده 1 قاشق غذاخوری

- آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

- نمک، فلفل سیاه و قرمز نصف قاشق چای خوری

برای تهیه سس تاکو تمام مواد گفته شده را با هم مخلوط کنید تا سس غلیظ و کاملا یکدستی حاصل شود. در صورتی که طعم تند را دوست دارید می توانید فلفل بیشتری بریزید.

اکنون هنگام پرکردن ساندویچ های خوشمزه تاکو می باشد. این کار کاملا سلیقه ای است و شما می توانید میان نان ها را با مقداری مواد گوشتی، کاهو، برش های گوجه فرنگی، انواع سبزیجات و پیاز خلالی پر کرده و در نهایت روی آن سس تاکو بریزید. همچنین استفاده از انواع ترشیجات، پنیر و ذرت هم برای این غذا متداول است.

ضمنا فراموش نکنید که هر لوازمی برای تهیه تاکو لازم دارید می توانید از کوکینا استور به راحتی و با بهترین قیمت تهیه کنید.


منبع : تیم کوکینا
تعداد بازدید : 118

به اشتراک بگذارید

دیدگاه  ها

نظرات دیگران؛

  • اولین نفری باشید که نظری می دهید!

پیام بگذارید؛

ثبت دیدگاه جدید
-

برای کامنت گذاشتن ابتدا وارد شوید