

پنینی مرغ به روش مخصوص
1403/11/04 آشپزی
مواد لازم برای 4 نفر:
- سینه مرغ 300 گرم
- فلفل سبز 2 عدد
- فلفل دلمه ای نصف یک عدد متوسط
- پیاز 1 عدد بزرگ
- سیر 2 حبه
- قارچ 200 گرم
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- خیار شور 100 گرم
- سس هزار جزیره 3 قاشق غذاخوری
- سس گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
- پنیر گودا 1 بسته
- نان برگر یا نان باگت یا نان تست به میزان کافی
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پاپریکا و ادویه های دلخواه به میزان کافی
ابتدا سینه مرغ را به خوبی شسته و سپس به کمک یک چاقوی تیز و یک تخته گوشت مناسب، آن را به صورت ریز و نگینی، خرد می کنیم. پس از آن پیازها را با رنده درشت رنده کرده و سیر ها را نیز به صورت ریز خرد می کنیم.
سپس داخل تابه توسط روغن ریز کمی روغن ریخته و مرغ ها را همراه سیر و پیاز درون تابه بریزید، حرارت شعله را کم کرده و درب آن را بگذارید. پیشنهاد ما به شما روغن ریز اکریلیک طرح چوب کوکینا می باشد. زیرا این روغن ریز نشکن بوده و درب آن نیز طرح چوب می باشد به همین دلیل طول عمر بسیار بالایی دارد.
اکنون نصف فلفل دلمه ای متوسط را به همراه فلفل سبز ها را به صورت نگینی و ریز خرد کنید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. پس از 5 الی 10 دقیقه مرغ ها کمی تغییر رنگ داده و پیاز ها آب می اندازند، اکنون هنگام اضافه کردن فلفل سبز و فلفل دلمه ای های خرد شده و ادویه ها به مرغ ها می باشد. پس از این که مواد گفته شده را اضافه کردید درب تابه را گذاشته و زمان می دهیم تا مرغ ها پخته شود. پخت مرغ به این روش باعث می شود تا بوی زهم مرغ به خوبی گرفته شده و بسیار خوش طعم شود. تا زمانی که مرغ ها پخته شود قارچ ها را به صورت ورقه ای به وسیله یک چاقوی تیز خرد کرده و در تابه ای جداگانه تفت دهید. توجه داشته باشید که قارچ ها هنگام تفت دادن آب می اندازند، به همین دلیل باید آن ها را با حرارت زیاد تفت دهید. هنگامی که آب قارچ ها کاملا گرفته شد آن ها را به تابه مرغ ها اضافه کنید. حال رب گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی را همزمان به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. در صورت تمایل می توانید در این مرحله دوباره کمی ادویه به ترکیب رب گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی اضافه کنید و سپس تفت دهید، توجه داشته باشید که چون ساندویچ پنینی مرغ را معمولا با انواع پنیر و خیارشور سرو می نماییم، مهم است که در تهیه محتویات ساندویچ، از نمک زیاد استفاده نکنیم تا در نهایت شوری ساندویچ برایمان آزار دهنده نباشد.
اکنون نان هایی را که از قبل آماده کرده ایم توسط چاقوی تیز از وسط به دو نیمه مساوی تقسیم کنید. روی یکی از طرفین نان را با سس هزار جزیره به خوبی بپوشانید (این سس مناسبترین گزینه می باشد اما در صورت تمایل می توانید از سس سیر، سزار، مایونزو... نیز استفاده کنید).
وقتی سس را بر روی سطح نان کشیدید، نوبت به آن می رسد که مقداری از مواد داخل تابه را روی نان ریخته و با کمی خیارشور خرد شده همراه نمایید. پس از آن یک ورق پنیر گودا را روی مواد مرغی قرار داده و قسمت دیگر نان را روی پنیر بگذارید. حال در این مرحله ساندویچ ساز را روشن کنید تا کمی گرم شود، سپس پنینی های مرغ را درون آن قرار داده و اجازه دهید تا دوطرف پنینی شما فشرده و گریل شود.
اگر دستگاه ساندویچ ساز ندارید می توانید از تابه های گریل استفاده کنید؛ به این صورت که ساندویچ را در تابه گذاشته و روی آن یک جسم سنگین قرار دهید یا حتی با کفگیر روی آن نگه دارید تا فشرده شود، سپس ساندویچ را برگردانده و روی دیگر آن را نیز به همین صورت گریل کنید.
توجه داشته باشید که میزان مواد پر کالری این ساندویچ نظیر پنیرگودا و یا سس، کاملا به انتخاب شما بستگی دارد. بنابراین اگر می خواهید که یک ساندویچ کم کالری و رژیمی داشته باشید، می توانید از مقدار این مواد کم کنید و سبزیجات بیشتری به آن اضافه کنید.
ضمنا فراموش نکنید که هر لوازمی برای تهیه پنینی لازم دارید می توانید از کوکینا استور به راحتی و با بهترین قیمت تهیه کنید، سفارش های شما توسط پست ارسال و به سرعت به دستتان خواهد رسید.
تعداد بازدید : 228
نظرات دیگران؛