

آموزش سالاد مرغ کاری
1403/11/14 آشپزی
درست کردن این سالاد کار بسیار آسانی است و کمتر از نیم ساعت زمان می خواهد، می توانید این سالاد را به عنوان پیش غذا در لیست غذایی خود قرار دهید و کمتر از نیم ساعت هم برای تهیه آن زمان نیاز دارید.
مواد لازم برای 2 نفر :
- سینه مرغ یک عدد
- کشمش یک چهارم پیمانه
- گشنیز تازه خرد شده دو قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز یک عدد متوسط
- بادام هندی بو داده در صورت تمایل یک چهارم پیمانه
- سیب در صورت تمایل یک عدد کوچک
- ساقه کرفس دو عدد
- سس مایونز یک دوم پیمانه
- سس خردل یک قاشق غذاخوری
- سرکه سفید دو قاشق غذاخوری
- روغن زیتون به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم
ابتدا سینه مرغ را با روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک و ادویه های دلخواه مثل ادویه طعم دهنده مرغ و... طعم دار کرده و برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی مزه دار شود. سپس فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و مرغ را پس از مزه دار شدن در فر از پیش گرم شده به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا به طور کامل مغز پخت شود. اگر فر در دسترس نیست، مرغ را به تکههای کوچکتر تقسیم کرده و در تابه با مقدار کمی روغن سرخ یا گریل کنید.
در این فاصله که مرغ پخته می شود، سبزیجاتی را که از قبل شسته و در آبکش گذاشته اید تا به خوبی خشک شوند را روی تخته آشپزخانه گذاشته و توسط یک چاقوی تیز خرد کنید. ساقه های کرفس به صورت نازک، پیاز به شکل نگینی و سیب را نیز پوست کنده و به صورت مربع کوچک ریز خرد کنید و در کاسه ای بزرگ مخلوط کنید. پیشنهاد کوکینا به شما آبگیر سبزیجات لیمون می باشد، زیرا این محصول با سرعت هرچه تمام تر به روش کاملاً بهداشتی بدون دخالت دست و پخش شدن سبزیجات در اطراف ظرف مواد موردنظرتان را شسته، خشک و با یکدیگر میکس می کند.
پس از اینکه مرغ پخته شد آن را به قطعات کوچک خرد کنید، همراه کشمش و بادام هندی به کاسه مخلوط سبزیجات اضافه کنید. در یک کاسه دیگر سس مایونز،سس خردل، سرکه، پودر کاری، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز را به خوبی با هم مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود. میزان افزودن پودر کاری و ادویه ها را بر اساس ذائقه خود می توانید تنظیم کنید.
سس آماده شده را به مخلوط مواد اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا سس به طور یکنواخت تمام مواد را بپوشاند. در نهایت گشنیز خرد شده را نیز روی سالاد بریزید.
درب ظرف سالاد را بپوشانید و برای یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهها به خوبی به خورد هم بروند و سالاد خوش طعمتر شود. پس از این زمان، سالاد را خنک سرو کنید. در صورت تمایل می توانید مقداری گردو نیز به سالاد اضافه کنید.
ضمنا فراموش نکنید که هر لوازمی برای تهیه سالاد مرغ کاری لازم دارید می توانید از کوکینا استور به راحتی و با کمترین قیمت تهیه کنید، سفارشات شما توسط پست ارسال و به دستتان خواهد رسید.
تعداد بازدید : 110
نظرات دیگران؛