لوازم آشپزخانه کوکینا

شکلات های ترند ولنتاین شکلات های ترند ولنتاین

شکلات های ترند ولنتاین

1403/11/23   آشپزی


قلب سورپرایز:

در طرز تهیه شکلات ولنتاین برای پر کردن داخل این قلب شکلاتی میتونین با توجه به سلیقه خودتون و فرد مورد نظر داخل اونو پر کنید. داخل این قلب های سورپرایزی را می توانید با شکلات، مارشمالو، هدیه کوچک، یادداشت و... به سلیقه خودتان پر کنید.

ابتدا شکلات ها رو به روش بنماری و یا داخل ماکروفر آب کنید. اگر می خواهید قلب شما رنگی باشد از شکلات سفید استفاده کرده و پس از باز شدن شکلات مقداری از آن را بردارید و رنگ مورد نظرتان را به آن اضافه کنید و بعد آن را به کل شکلات اضافه کنید. توجه داشته باشید که رنگی که برای این قلب استفاده میشود معمولا قرمز می باشد اما در نهایت کاملا سلیقه ای است.  اگر رنگ رو به کل شکلات اضافه کنید حل کردن آن خیلی سخت میشود چون رنگ های پودری حالت گلوله ای دارد و بهتر است رنگ را با قلموهای بادبزنی مخلوط کنید تا کاملا باز شود.

در غیر این صورت نیز می توانید شکلات کاکائو ساده را باز کرده و در قالب بریزید.

در مرحله بعد تمام سطح داخل قالب را به شکلات آغشته کنید و قالب را برگردانید تا شکلات اضافه آن خالی شود یا میتوانید با قلمو تمام سطح قالب را شکلاتی کنید و اجازه دهید داخل یخچال سرد بشود و چندین مرحله این کار را انجام دهید تا ضخامت مناسبی گرفته و به راحتی نشکند. حدودا 3 مرحله انجام دهید.

نکته: وقتی قالب رو از یخچال در میاورید و شکلات را داخل قالب میریزید سریع میبندد پس باید سرعت عمل بالایی داشته باشید.

داخل قلب ها را با هر چیز دلخواهی که تمایل دارید پر کنید.

برای بستن قلب سوپرایز یکی از قلب ها را برداشته و روی بشقابی که گرم کردید نگه دارید تا شکلات های لبه آن باز شده و به نیمه دیگر بچسبد.

همچنین می توانید  روی یک پلاستیک مقداری شکلات بریزید و از اندازه ته قالب بزرگتر در نظر گرفته و صاف کنید، به اندازه و شکل قالب برش بزنید و لبه های شکلات قلب رو با شکلات آب شده شکلاتی کنید و به کاور ته قالب بچسبونید.

توت فرنگی های شکلاتی:

برای توت فرنگی ها در طرز تهیه شکلات ولنتاین ابتدا توت فرنگی ها رو شسته و آبکشی کنید. پس از اینکه خشک شدند قسمت بالای توت فرنگی ها را به صورت هفت برش دهید.

در انتهای توت فرنگی ها سیخ ها چوبی قرار داده و توسط همان سیخ توت فرنگی ها را در شکلاتی که از قبل به روش بن ماری آب کردید بزنید و در جایی قرار دهید تا سرد شود.

می توانید توت فرنگی ها بزرگتری را انتخاب کرده و با شکلات روی آن بنویسید. به این صورت که شکلاتی که به روش بن ماری ذوب شده را داخل قیف پلاستیکی ریخته، سپس هرچیزی که دوست دارید با شکلات روی توت فرنگی ها نوشته و در جای ثابتی قرار دهید تا شکلات ها بندد.

شکلات تبلتی:

برای شکلات تبلتی فقط کافیست شکلات مورد نظر خود را به روش بن ماری ذوب کرده و در قالب مورد نظر خود به همراه مغز، ترافل یا میوه های مورد علاقه خود بریزید. سپس آن را در یخچال قرار داده و اجازه دهید تا شکلات خودش را بگیرد.

در تصویر زیر از ترکیب بیسکوئیت شکلاتی و شکلات سفید استفاده شده. به این صورت که بیسکوئیت را توسط دست یا غذاساز خرد کرده و داخل شکلات می ریزید.

در تزئین این شکلات ها دست شما کاملا باز است و همه چیز بستگی به سلیقه شما دارد.

مثلا در تصاویر زیر از میوه، مغزها و شکلات های طرحدار برای تزئین استفاده شده است. شما می توانید این شکلات های طرحدار را ار بیرون به صورت آماده تهیه کنید یا از قالب طرحدار استفاده کنید.

شکلات بدون قالب:

اگر قالب ندارید می توانید کف سینی یا ظرف را کاغذ روغنی بزارید و کمی کف آن را با روغن نارگیل چرب کنید. سپس شکلاتی را که به روش بن ماری ذوب کردید کف سینی پخش کنید و روی آن را با ترافل یا هرچیزی که دوست دارید تزئین کنید و در یخچال بگذارید تا ببندد. پس از اینکه شکلات بست آن را از یخچال خارج کرده و با دست به صورت نا مساوی تکه کنید.

شکلات و پاستیل:

می توانید مقداری از شکلات های بن ماری شده را در کف قالب های قلب بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از اینکه شکلات بست پاستیل قلبی در بین آن قرار داده و دوباره روی آن شکلات بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد. توجه داشته باشید که شکلات نباید روی پاستیل را بگیرد.

می توانید از شات های قلبی نیز به عنوان قالب استفاده کنید. به این صورت که شکلات بن ماری شده را در شات ریخته و در وسط آن شات سایز کوچکتر قلب قرار داده و در یخچال بگذارید تا ببندد، سپس از یخچال آن را خارج کرده و داخل آن پاستیل های کوچک یا هر چیز دیگری که دوست دارید بریزید.

شکلات قلبی کوچک:

برای این شکلات ها فقط کافیست تا از قالب های قلبی کوچک استفاده کنید. به این صورت که ابتدا تزئینات مورد نظر خود را در قالب ریخته و سپس شکلات بن ماری شده را روی آن ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد.

پیشنهاد کوکینا به شما برای چیدمان این شکلات ها استفاده از بیسکوئیت خوری های اکریلیک کوکینا به جای استفاده از باکس های مقوایی متداول می باشد. زیرا علاوه بر اینکه این ایده بسیار جدید و غیر تکراری است، این بیسکوئیت خوری های نشکن سال های سال برای شما کارآیی خواهد داشت.

نکات مهم:

  • در تمام این شکلات ها سعی کنید از شکلات های با کیفیت استفاده کنید که براق باشد.
  • برای بن ماری کردن شکلات بهتر است اندکی روغن نارگیل نیز به آن اضافه کنید.
  • همچنین برای راحتی کار خود می توانید به جای اکلیل از اسپری اکلیل استفاده کنید.
  • اگر شکلات شما شکست یا به شکل دلخواه شما در نیامد آن را ذوب کرده و دوباره بسازید.
  • مدت ماندگاری قلب شکلاتی حدود ۶ ماه است ولی بهتر است هر چه زودتر مصرف شود که طعم شکلات تغییر نکند.
  • بعد از درست کردن قلب سورپرایزی شکلاتی بهتر است آن را داخل یک باکس تمیز قرار دهید تا آلوده نشود و به راحتی قابل مصرف باشد. 
  • معمولاً درست کردن شکلات های طرح دار ولنتاین با قالب پلاستیکی بسیار سخت‌تر از قالب‌های سیلیکونی است. از همین رو پیشنهاد می‌شود برای این کار از قالب سیلیکونی استفاده کنید.

ضمنا فراموش نکنید که هر لوازمی برای ولنتاین لازم دارید می توانید از کوکینا استور به راحتی و با بهترین قیمت تهیه کنید، سفارشات شما توسط پست ارسال و به دستتان خواهد رسید.


منبع : تیم کوکینا
تعداد بازدید : 110

به اشتراک بگذارید

دیدگاه  ها

نظرات دیگران؛

  • اولین نفری باشید که نظری می دهید!

پیام بگذارید؛

ثبت دیدگاه جدید
-

برای کامنت گذاشتن ابتدا وارد شوید