

طرز تهیه چوروس قلبی
1403/11/23 آشپزی
شما می توانید چوروس را در فر یا بدون فر و با روغن سرخ کرده و آماده کنید. نوع سرو چوروس به همراه سس شکلات می باشد. این شیرینی برای صبحانه یا عصرانه به همراه چای یا قهوه، به عنوان هدیه برای ولنتاین یا حتی در سفره افطار و سحری گزینه ای عالی می باشد.
مواد لازم برای تهیه چوروس:
- آرد یک پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- کره 80 گرم
- آب یک پیمانه
- شکلات تخته ای به میزان دلخواه
- نمک و پودر وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
ابتدا یک پیمانه آب را به همراه 3 قاشق غذاخوری شکر، پودر وانیل و کره درون قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید کره و شکر کاملا ذوب شود. زمانی که اطراف قابلمه ریزجوش زد، قابلمه را از روی حرارت بردارید. بعد از اینکه قابلمه را از روی حرارت برداشتید، به یکباره آرد را اضافه کنید و تند هم بزنید تا خمیریشکل شود.
در این مرحله، نمک را هم اضافه کرده و هم بزنید. سپس خمیر را به یک ظرف دیگر منتقل کرده و با لیسک باز کنید تا سرد شود. پیشنهاد کوکینا به شما لیسک دبلیو اس می باشد.
بعد از اینکه خمیر ازحرارت افتاد و خنک شد (نیازی نیست خمیر کاملا سرد شود، کمی از حرارت بیفتد کافی است) تخممرغها را تکتک به خمیر اضافه کنید. ابتدا یک تخممرغ را اضافه میکنیم و با همزن برقی یا دستی مخلوط کنید. پس از اینکه مخلوط شد، تخممرغ دوم را اضافه کرده و دوباره به مدت 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا مخلوط شود.
زمانی که تخممرغ کاملا با مواد مخلوط شد، باید خمیر نهایی به بافت چسبناکی برسد.
در این مرحله، ماسوره طرحدار را درون قیف قرار دهید و خمیر را داخل قیف بریزید. سپس درون یک قابلمه مقداری روغن ریخته (به طوری که خمیر کاملا درون روغن قرار بگیرد) و اجازه دهید به خوبی داغ شود. سپس خمیری که داخل قیف ریختید را درون روغن داغ به شکل قلب ریخته، انتهای آن را قیچی کرده و سرخ کنید.
بعد از اینکه چوروس آماده شد، درون یک ظرف شکر و دارچین را با هم مخلوط کرده و چروروس را به شکر و دارچین آغشته کنید.
به دلخواه میتوانید چوروس را با شکلات آب شده هم سرو کنید و لذت ببرید.
ضمنا فراموش نکنید که هر لوازمی برای تهیه چوروس لازم دارید می توانید از کوکینا استور به راحتی و بابهترین قیمت تهیه کنید، سفارشات شما توسط پست ارسال و به دستتان خواهد رسید.
تعداد بازدید : 187
نظرات دیگران؛