

طرز تهیه پاپس کیک و پاپسیکل کیک
1403/11/24 آشپزی
مواد لازم برای تهیه پاپسیکل:
- کیک کاکائویی 200 گرم
- خامه 100 گرم
- شکلات تخته ای رنگی به دلخواه 2 بسته
- چوب بستنی به مقدار لازم
ابتدا کیک کاکائویی را با دست یا میکسر پودر کنید سپس به آن خامه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید، کیک باید به شکل خمیر در بیاید. می توانید به دلخواه کمی شکلات قهوه ای ذوب کرده و اضافه کنید، باید در نهایت یک خمیر نرم و لطیف داشته باشید.
سپس شکلات های مورد نظر را به روش بن ماری آب کنید، بدین صورت که شکلات را با چاقو خرد کرده و داخل کاسه بریزید. سپس به مدت ۱ دقیقه در ماکروفر قرار دهید تا ذوب شود و یا می توانید روی بخار آب قرار دهید و شکلات را ذوب کنید. شکلات را داخل قالب بستنی ریخته و به خوبی همه جای قالب را با شکلات کاور کرده و دور قالب را تمیز کنید. سپس چوب های بستنی را از طریق سوراخ زیر قالب وارد کنید و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا شکلات ها ببندد.
سپس قالب را خارج کرده و چوب بستنی را خارج کنید، مجدد شکلات داخل قالب ریخته و برای ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا شکلات به خوبی سفت و بسته شود.
از مایه خمیر شکلاتی با کمک قاشق داخل قالب ریخته، چوب بستنی را وارد کرده و روی کیک را کاملا صاف کنید.
سپس مجدد شکلات روی کیک بریزید و با لیسک یا کاردک صاف کرده و دور قالب را تمیز کنید.حال برای ۱۰ دقیقه قالب ها در یخچال قرار دهید تا شکلات بسته شود. سپس قالب را از یخچال بیرون آورده و مجددا شکلات روی آن ریخته، صاف کنید و در یخچال بگذارید تا ببندد.
وقتی شکلات کاملا سفت شد آن را به آرامی از قالب خارج کرده و روی پاپسیکل را با شکلات آب شده، ترافل، نگین های تزئین، قالب حروف و یا هرچیز دیگری که دوست دارید تزئین کرده و داخل باکس کادو قرار دهید.
نکات مهم:
- می توانید داخل کیک از موز و یا مغزیجات استفاده کنید.
- اگر نیاز بود مقدار خامه را بیشتر بریزید تا کیک خمیری شکل شود.
- قالب را با مواد کیک پر نکنید بگذارید کمی سرش خالی باشد تا جا برای شکلات لایه آخر باشد.
- بجای کیک از ویفر نیز می توانید استفاده کنید.
- اگر حس می کنید شکلات به قالب می چسبد برای اطمینان خاطر قالب را با روغن چرب کنید.
- چوب بستنی را حتما قبل از قرار دادن در یخچال قرار دهید چون بعد از بسته شدن شکلات نمی توانید چوب را بزنید و شکلات می شکند.
- نوع کیک کاملا سلیقه ای می باشد.
مواد لازم برای تهیه پاپس کیک:
- کیک کاکائویی 200 گرم
- خامه 100 گرم
- شکلات تخته ای رنگی به دلخواه 2 بسته
- چوب آبنبات به مقدار لازم
طرز تهیه پاپس کیک و پاپسیکل شباهت زیادی به هم دارد، با این تفاوت که در اینجا از قالب استفاده نمی شود.
پس از اینکه کیک ها را با دست یا میکسر پودر کردید خامه را به آن اضافه کرده و پس از اینکه به بافت مورد نظر رسیدید مقداری از مواد را بردارید و بین دستانتان گرد کنید.
سعی کنید توپک ها هم اندازه و کوچک باشند. برای راحتی این کار می توانید از اسکوپ استفاده کنید. پیشنهاد کوکینا به شما اسکوپ بستنی آلومینیومی رد فلاور می باشد. مواد را 1 تا 2 ساعت در یخچال استراحت دهید و سپس از یخچال خارج کنید.
حال ابتدا چوب آبنبات ها را در شکلاتی که به روش بن ماری ذوب کردید و سپس در پاپس کیک ها فرو کنید. با استفاده از چوب آبنبات پاپس کیک ها را در شکلات غوطه ور کنید و سپس برای خشک شدن از سمت چوب و به صورت ایستاده پاپس کیک ها را در اسفنج فرو کنید تا شکلات اضافه آن از روی آن بریزد.
قبل از سرد شدن شکلات با انواع شکلات های تزئینی، ترافل و مروارید های خوراکی پاپس کیک خود را تزئین کنید.
نکات مهم:
- نوع کیک کاملا سلیقه ای هست می توانید از انواع کیک وانیلی،شکلاتی،ردولت و... استفاده کنید.
- از خامه قنادی فرم گرفته هم می توانید استفاده کنید.
- به جای 1 تا 2 ساعت استراحت در یخچال می توانید 30 دقیقه داخل فریزر قرار بدهید.
- شکلات های تخته ای زود سرد می شوند بلافاصله بعد از درآوردن پاپس کیک از شکلات تزئینات را انجام بدهید زیرا بعد از سرد شدن این کار سخت می شود.
ضمنا فراموش نکنید که هر لوازمی برای تهیه پاپس کیک یا پاپسیکل نیاز دارید میتوانید از کوکینا استور به راحتی و با بهترین قیمت تهیه کنید، سفارشات شما توسط پست ارسال و به دستتان خواهد رسید.
تعداد بازدید : 264
نظرات دیگران؛