لوازم آشپزخانه کوکینا

پیتزا سیر و استیک + خمیر پیتزا خانگی پیتزا سیر و استیک + خمیر پیتزا خانگی

پیتزا سیر و استیک + خمیر پیتزا خانگی

1404/03/07   آشپزی


یکی از دلایل خوشمزه بودن این پیتزا، خمیر آن است. خمیر پیتزای سیر و استیک معمولا نازک است و به شکل خمیر پیتزای ایتالیایی تهیه می‌شود؛ بنابراین بهتر است این خمیر را خودتان در خانه تهیه کنید تا این که بخواهید آن را بخرید!

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا:

- مخمر فوری 2 قاشق چای خوری

- بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

- روغن زیتون نصف پیمانه

- شیر نصف پیمانه

- شکر نصف پیمانه

- آرد به میزان لازم

- نمک به میزان لازم

بهتر است تا قبل از این که به سراغ مراحل اصلی تهیه پیتزا بروید، خمیر پیتزا را آماده کنید.

ابتدا یک کاسه بزرگ را انتخاب و به آن آرد و بیکینگ‌پودر را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس آن را الک کنید تا آرد صاف شود و در حین پخت بهتر پف کند. حال در یک ظرف دیگر مخمر و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آب ولرم را نیز به آن اضافه کنید. باید بگذارید تا این ترکیب به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یک جای گرم بماند تا به‌اصطلاح عمل آید. در ادامه و بعد از گذشت مدت‌زمان لازم، باید روغن زیتون، مخلوط آرد و بیکینگ‌پودر و شیر را به مایه خمیر اضافه کنید. سپس این مواد را با هم ترکیب کرده و هم بزنید تا به یک حالت ایده‌آل و خمیری برسد. البته اضافه‌کردن آرد و بیکینگ‌پودر باید آرام‌آرام صورت گیرد تا آرد گلوله نشود. در نهایت باید خمیر را در یک مکان مناسب به مدت ۶۰ دقیقه قرار دهید تا عمل آید. در این مدت به سراغ درست‌کردن مواد پیتزا بروید.

مواد لازم پیتزا برای 3 الی 4 نفر:

- فیله گوساله ورقه شده 400 گرم

- سیر 6 حبه

- پنیر پارمسان رنده شده 50 گرم

- فلفل دلمه ای یک عدد متوسط

- جعفری 50 گرم

- روغن زیتون به میزان لازم

- نمک، فلفل سیاه، آویشن و ادویه های دلخواه به میزان لازم

برای تهیه پیتزا سیر و استیک روش های مختلفی وجود دارد که روش زیر جزو ساده ترین روش های پخت است.

در ابتدای کار برای درست‌ کردن پیتزا سیر و استیک، باید گوشت را به‌خوبی بشویید و به حالت ورقه‌ای خرد کنید. البته می‌توانید از فروشگاه، بیکن آماده‌ی ورقه شده خریداری کنید و زحمت خود را برای خردکردن گوشت، کم کنید.

حال باید یک تابه مناسب را انتخاب کرده و درون آن به میزان کافی روغن زیتون بریزید. سپس بیکن‌ها را در روغن داغ شده، کمی تفت دهید تا ترد و سرخ شوند. البته این کار را زیاد انجام ندهید چرا که در صورت تفت زیاد، ممکن است گوشت سفت شود.

سپس سیرها را بشویید و پوست بگیرد. سپس آن را با کمک یک رنده‌ی دندانه ریز، رنده کنید تا به حالت پوره‌ای در بیاید. سیر آماده شده را کنار بگذارید. حالا جعفری‌ها را نیز شسته و در اندازه ریز خرد کنید. حالا تمام مواد شما آماده است و باید آن‌ها را میکس کنید. برای انجام این کار باید سیر، پنیر پارمسان، جعفری، نمک و روغن را در داخل یک مخلوط‌کن ریخته و آن‌ها را کاملا ترکیب کنید.

اکنون خمیر پیتزای آماده را به‌صورت چانه در اندازه‌ی مناسب در بیاورید؛ سپس آن را پهن کنید. بهتر است تا از یک وردنه کمک بگیرد تا قطر خمیر به‌ صورت یک اندازه در بیاید.

خمیر پیتزا را در داخل یک سینی فر قرار دهید. حالا مواد میکس شده را به‌صورت یک لایه روی خمیر پیتزا بریزید و به طور کامل در همه‌ی قسمت‌ها پهن کنید. سپس یک لایه پنیر پیتزا روی آن بریزید. برای لایه بعد باید گوشت را اضافه کنید و مجددا مقداری پنیر بر روی گوشت بریزید. اگر دوست داشتید، می‌توانید از فلفل‌دلمه‌ای خرد شده بر روی پیتزا استفاده کنید.

فر را از قبل به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سپس فر را بر روی درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه پیتزا را درون آن قرار دهید.

اگر دوست دارید تا روی پیتزا طلایی و برشته شود، می‌توانید در دقایق انتهایی پخت، حالت گریل فر را روشن کنید. پیتزای شما آماده است و تنها باید آن را برش داده و در ظرف مورد نظرتان سرو کرده و نوش جان کنید.

پیشنهاد کوکینا به شما برای پخت پیتزا استفاده از تابه های لیمون می باشد، زیرا این تابه ها علاوه بر اینکه قابل استفاده در فر بوده برای سرو نیز مناسب می باشد.

ضمنا فراموش نکنید که هر لوازمی برای تهیه پیتزا سیر و استیک لازم دارید می توانید از کوکینا استور به راحتی و با بهترین قیمت تهیه کنید، سفارشات شما توسط پست ارسال و به دستتان خواهد رسید.


منبع : تیم کوکینا
تعداد بازدید : 292

به اشتراک بگذارید

دیدگاه  ها

نظرات دیگران؛

  • اولین نفری باشید که نظری می دهید!

پیام بگذارید؛

ثبت دیدگاه جدید
-

برای کامنت گذاشتن ابتدا وارد شوید