لوازم آشپزخانه کوکینا

طرز تهیه خامه قنادی با دو روش آسان طرز تهیه خامه قنادی با دو روش آسان

طرز تهیه خامه قنادی با دو روش آسان

1404/05/18   نکات خانه داری


 روش تهیه خامه قنادی اصلی چندان سخت و دشوار نیست، اما نکات مهمی وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کنید تا بتوانید خامه قنادی را به‌درستی تهیه کنید. 

مواد لازم برای 4 لیوان خامه:

- خامه با چربی بالا 400 گرم

- خاک قند 80 گرم

- وانیل 1 قاشق چای خوری

مقدار مواد اولیه که ذکر شده برای حدودا 4 لیوان خامه کافی می باشد و شما با توجه به اندازه کیک خود می توانید مقدار مواد اولیه را ضرب و تقسیم کنید و به مقدار دلخواه خود برسید.

نکته :مقدار شیرینی خامه به ذائقه شما بستگی دارد و شما باید خاک قند را کم‌کم به خامه اضافه کنید و با کمک گرفتن از حس چشایی خود میزان شیرینی خامه را اندازه گیری کنید.

خامه کیک را می توانید با 2 روش تهیه کنید اگر همزن برقی در دسترس است از روش اول استفاده کنید و اگر همزن نبود می توانید از روش دوم استفاده کنید.

طرز تهیه خامه کیک با همزن برقی:

ابتدا باید یک ظرف مناسب و بزرگ انتخاب کنید چون خامه بعد از زده شدن حجم آن زیاد می شود و سپس ظرف را به مدت 20 دقیقه درون فریزر قرار دهید تا خنک شود.در همین مرحله آب خامه را حتما خالی کنید.  خامه، وانیل و خاک قند را به درون ظرف میریزیم و با دور کند همزن شروع به زدن آن می کنیم و باید حتما بالای سر خامه باشید تا به محض اینکه خامه شکل خود را گرفت همزن را خاموش کنید چون بعد از اینکه خامه شکل بگیرد و هم زدن ادامه داشته باشد خامه به کره تبدیل می شود.  بعد از اینکه خامه به مانند تصویر زیر شد آن را درون یخچال قرار دهید و بعد از اینکه کیک شما سرد شد می توانید از این خامه برای تزیین کیک استفاده کنید.

طرز تهیه خامه کیک با همزن دستی:

به مانند روش اول یک ظرف مناسب تهیه کنید و سعی کنید ظرفی که انتخاب می کنید درب دار باشد و سپس آن را برای 20 دقیقه در فریزر قرار دهید. در این مرحله خامه، وانیل و خاک قند را درون ظرف ریخته و با چنگال و یا همزن دستی می زنیم و سپس درب آن را بسته و درون فریزر قرار می دهیم و دوباره بعد از بیست دقیقه خارج می کنیم و دوباره میزنیم و این کار را تا جایی که خامه سفت شود ادامه می دهیم.

نکات مهم:

  • به هیچ عنوان از شکر استفاده نکنید چون به دلیل حل نشدن کامل شکر و خامه، هنگام سرو کیک شما دانه های شکر را زیر دندان خود حس می کنید.
  • موقع هم زدن دقت داشته باشید که با دور تند هم نزنید که باعث می شود بعد از تزیین کیک با خامه و به بعد از گذاشتن در یخچال خامه کیک ترک می خورد و ظاهر کیک را خراب می کند.
  • اگر تمایل داشتید می توانید از عسل به جای خاک قند استفاده کنید.
  • از خامه کم چرب استفاده نکنید.
  • اگر خامه شل شد، می‌توانید کمی پودر خامه یا پودر قند اضافه کنید.
  • خامه قنادی را می‌توانید تا چند روز در یخچال نگهداری کنید.
  • همیشه از ظرف‌های شیشه‌ای یا استیل سرد استفاده کنید تا خامه بهتر فرم بگیرد.
  • برای رنگی کردن خامه چند قطره رنگ خوراکی ژله‌ای یا مایع به خامه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
  • برای طعم بهتر می‌توانید مقداری پودر کاکائو، قهوه یا اسانس‌های میوه‌ای مانند پرتقال و توت‌فرنگی اضافه کنید.
  • خامه را قبل از استفاده در یخچال نگهداری کنید زیرا نگه ‌داشتن خامه در یخچال باعث می‌شود که استحکام بیشتری داشته باشد و روی کیک یا دسر نریزد.
  • خامه قنادی دارای چربی بالاتری است و هنگام هم زدن، حجم آن بیشتر شده و فرم پایدارتری دارد. خامه معمولی برای مصرف روزانه مناسب است و به راحتی فرم نمی‌گیرد.
  • خامه قنادی را می‌توان در یخچال تا ۳ روز و در فریزر تا ۱ ماه نگهداری کرد. برای جلوگیری از خشک شدن خامه، آن را در یک ظرف درب‌دار قرار دهید و در فریزر یا یخچال بگذارید.

ضمنا فراموش نکنید که هر لوازمی برای تهیه خامه قنادی لازم دارید می توانید از کوکینا استور به راحتی و با بهترین قیمت تهیه کنید، سفارشات شما توسط پست ارسال و به دستتان خواهد رسید.


منبع : تیم کوکینا
تعداد بازدید : 428

به اشتراک بگذارید

دیدگاه  ها

نظرات دیگران؛

  • اولین نفری باشید که نظری می دهید!

پیام بگذارید؛

ثبت دیدگاه جدید
-

برای کامنت گذاشتن ابتدا وارد شوید