چند نکته برای بهتر ماندن قابلمه های تفلون
1404/08/20 مقالات علمی
چند نکته کاربردی و مهم برای نگهداری از قابلمههای تفلون تا عمرشون بیشتربشه:
🍳 قبل از اولین استفاده
.قابلمه رو با آب گرم و مایع ظرفشویی بشویید، خشک کنید و داخلش کمی روغن بمالید و چند دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید (اصطلاحاً “آببندی”).
این کار باعث میشه لایهی تفلون مقاومتر بشود.
🔪 در هنگام پخت
• از قاشق چوبی، پلاستیکی یا سیلیکونی استفاده کنید. فلز یا چاقو باعث خراش سطح تفلون میشن.
• حرارت متوسط یا ملایم انتخاب کنید. حرارت زیاد تفلون رو خراب میکنه و حتی میتونه مواد مضر آزاد کنه.
• قابلمه خالی رو روی حرارت نگذارید چون باعث سوختن لایهی تفلون میشه.

🧽 برای شستوشو
• بعد از پخت، اجازه بدید قابلمه سرد بشه، بعد بشویید (ریختن آب سرد روی قابلمه داغ، سطحش رو خراب میکنه).
• از اسفنج نرم و مایع ظرفشویی ملایم استفاده کنید. سیم ظرفشویی یا مواد ساینده ممنوع 🚫
• اگر غذا چسبیده بود، چند دقیقه با آب گرم و کمی مایع ظرفشویی خیسش کنید تا راحت جدا شه.
🧂 در نگهداری
• بین قابلمهها وقتی روی هم میگذارید، یک دستمال نرم یا دستمال کاغذی قرار بدید تا خط نیفته
🌿 نکته اضافه برای دوام بیشتر
• هر چند وقت یکبار، داخل قابلمه رو خیلی کم روغن بمالید تا سطحش خشک نشه.
. ضمنا فراموش نکنید که برای تهیه ظروف آشپزخانه می توانید از کوکینا استور به راحتی و با بهترین قیمت تهیه کنید، سفارشات شما توسط پست ارسال و به دستتان خواهد رسید.
تعداد بازدید : 24


نظرات دیگران؛