لوازم آشپزخانه کوکینا

چند نکته برای بهتر ماندن قابلمه های تفلون چند نکته برای بهتر ماندن قابلمه های تفلون

چند نکته برای بهتر ماندن قابلمه های تفلون

1404/08/20   مقالات علمی


چند نکته کاربردی و مهم برای نگهداری از قابلمه‌های تفلون تا عمرشون بیشتربشه:

🍳 قبل از اولین استفاده
.قابلمه رو با آب گرم و مایع ظرفشویی بشویید، خشک کنید و داخلش کمی روغن بمالید و چند دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید (اصطلاحاً “آب‌بندی”).
این کار باعث میشه لایه‌ی تفلون مقاوم‌تر بشود. 

 

 

 

 


🔪 در هنگام پخت

• از قاشق چوبی، پلاستیکی یا سیلیکونی استفاده کنید. فلز یا چاقو باعث خراش سطح تفلون می‌شن.


• حرارت متوسط یا ملایم انتخاب کنید. حرارت زیاد تفلون رو خراب می‌کنه و حتی می‌تونه مواد مضر آزاد کنه.


قابلمه خالی رو روی حرارت نگذارید چون باعث سوختن لایه‌ی تفلون می‌شه.

 

 

 

 

 

 

 


🧽 برای شست‌وشو


• بعد از پخت، اجازه بدید قابلمه سرد بشه، بعد بشویید (ریختن آب سرد روی قابلمه داغ، سطحش رو خراب می‌کنه).


• از اسفنج نرم و مایع ظرفشویی ملایم استفاده کنید. سیم ظرفشویی یا مواد ساینده ممنوع 🚫


• اگر غذا چسبیده بود، چند دقیقه با آب گرم و کمی مایع ظرفشویی خیسش کنید تا راحت جدا شه.

 

 

 

  

 

 

 


🧂 در نگهداری
• بین قابلمه‌ها وقتی روی هم می‌گذارید، یک دستمال نرم یا دستمال کاغذی قرار بدید تا خط نیفته

 

  


🌿 نکته اضافه برای دوام بیشتر

• هر چند وقت یک‌بار، داخل قابلمه رو خیلی کم روغن بمالید تا سطحش خشک نشه.

 

       . ضمنا فراموش نکنید که برای تهیه ظروف آشپزخانه می توانید از کوکینا استور به راحتی و با بهترین قیمت تهیه کنید، سفارشات شما توسط پست ارسال و به دستتان خواهد رسید.


منبع : تیم کوکینا
تعداد بازدید : 24

به اشتراک بگذارید

دیدگاه  ها

نظرات دیگران؛

  • اولین نفری باشید که نظری می دهید!

پیام بگذارید؛

ثبت دیدگاه جدید
-

برای کامنت گذاشتن ابتدا وارد شوید