

طرز تهیه پاستا فوری
1403/08/14 آشپزی
برای تهیه این پاستا آلفردو فوری ابتدا پیاز را با کارد یا خرد کن نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس مرغ های خرد شده را به پیاز ها اضافه کنید و سرخ کنید تا نیم پز شود ، سپس قارچهایی را که در آبکش ریخته ،شسته و ریز کردید را در تابهای جداگانه با شعله زیاد تفت دهید تا کاملا پخته شوند. پاستا ها را در قابلمه گذاشته تا پخته شود سپس آب مرغ، خامه، پیاز، قارچ،ریحان،نمک، فلفل،پودر سیر،آویشن و پاستا را به مرغ اضافه کنید. بعد به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه یا تا زمانی که پاستا آل دنته شود بپزید.در نهایت هم پنیر پارمزان را اضافه کنید و سرو کنید
ضمنا هرلوازمی که برای تهیه این غذا مورد نیازتون بود رو میتونین از کوکینااستور به راحتی و با بهترین قیمت تهیه کنید.
تعداد بازدید : 339
نظرات دیگران؛