لوازم آشپزخانه کوکینا

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو طرز تهیه پاستا با سس آلفردو

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو

1404/01/18   آشپزی


مواد لازم برای تهیه پاستا :

- سینه مرغ خرد شده 200 الی 300 گرم

- کره 50 گرم

- قارچ خرد شده 300 گرم

- شیر 300 میلی لیتر

- پاستا پنه 200 گرم

- پنیر پارمزان 100 گرم

- خامه 200 گرم

- سیر 3 الی 4 حبه بزرگ

- نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر و ادویه های طعم دهنده به میزان لازم

ابتدا در یک تابه‌ی بزرگ، قارچ‌های خرد شده را با استفاده از نیمی از کره و یک قاشق روغن تفت دهید تا کمی طلائی شوند. دقت کنید که قارچ را همیشه با حرارت بالا تفت دهید و هم بزنید؛ قارچ آب درون‌بافتی زیادی دارد و حرارت بالا از آب انداختن آن جلوگیری می‌کند. سپس قارچ‌ها را پس از رنگ گرفتن از تابه خارج کنید.

اکنون فیله‌ی مرغ خرد شده را با مابقی کره به تابه اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید. تفت دادن مرغ با حرارت بالا از آب انداختن مرغ جلوگیری می‌کند و اجازه می‌دهد که مرغ آب‌دار و نرم باقی بماند. در صورت تمایل می توانید قبل از تفت دادن مرغ ها آن ها را کمی نیم پز کنید، به این صورت که مرغ ها را با پیاز، فلفل سیاه، پودر سیر، یک عدد برگ بو و ادویه های دلخواه در آب بریزید و اجازه دهید تا کمی پخته شود سپس مرغ ها را با کره تفت دهید.

حال مرغ‌ها ار از تابه خارج کنید و سیر له شده یا رنده شده را برای مدت کوتاهی در روغن باقی مانده در تابه تفت دهید تا عطر سیر بلند شود و کمی تغییر رنگ دهد. در این لحظه خامه را در شیر حل و به سیرهای تفت داده شده اضافه کنید. حرارت شعله را کم و صبر کنید تا ترکیب شیر و خامه شروع به جوشیدن کند.

پیشنهاد کوکینا به شما استفاده از سیر له کن یونیک می باشد، زیرا با استفاده از این سیر له کن سیرها به خوبی ریز شده و دست های شما نیز بوی سیر نمی گیرد.

بعد از این که مخلوط شیر، خامه و سیر چند قل جوشید، به آرامی پنیر پارمزان را به همراه نمک و فلفل سیاه و ادویه های دیگر را به ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تا به آرامی شروع به جوشیدن کند. وقتی سس شما شروع به جوشیدن کرد، فیله‌های مرغ و قارچ تفت داده شده را به آن اضافه کنید تا سس آلفردو حاضر شود.

در این حین به سراغ پاستاها بروید. در یک قابلمه آب را به همراه کمی نمک و روغن جوش بیاورید و سپس پاستای پنه را به آن اضافه کنید و طبق زمان نوشته شده روی بسته‌بندی (یا حداقل برای 7 دقیقه) بپزید. دقت کنید که زمان در این مرحله بسیار مهم است. پس از این که پاستاها آل دنته (در نکات توضیح داده شده) شدند آن‌ها را از آب خارج و آبکش کنید. می‌توانید کمی آب خنک روی آن‌ها بریزید و آن‌ها را تکان دهید تا آب اضافی از آبکش خارج شود.

در نهایت پاستاها را به سس آلفردو اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد پاستاها برود. می‌توانید پاستا آلفردو را با کمی جعفری تازه و گوجه فرنگی گیلاسی سرو کنید.

نکات مهم :

  • می توانید به جای پاستا پنه از هر مدل پاستا دیگری که تمایل دارید نیز استفاده کنید.
  • استفاده از پنیر پیتزا به جای پنیر پارمزان پیشنهاد نمی‌شود زیرا بافت سس را خراب می‌کند.
  • اگر مرغ خود را آبپز می کنید توجه داشته باشید که پس از پخت و زمانی که مرغ را از آب خارج کردید کمی از آب مرغ را روی مرغ ها ریخته و سپس تفت دهید. این کار از سفت و خشک شدن مرغ پس از تفت دادن جلوگیری می کند.
  • در صورت تمایل می توانید از مرغ گریل شده نیز استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می توانید به سس آلفردو خود کمی جعفری خرد شده تازه نیز اضافه کنید. همچنین می توانید از اسفناج نیز استفاده کنید.
  • هنگام اضافه کردن پاستا به سس آلفردو اجازه دهید تا کمی در سس روی حرارت باقی بماند تا به طعم به خورد پاستا برود.
  • در صورت تمایل می توانید برای پختن پاستا به جای ریختن آب از شیر استفاده کنید و اجازه دهید تا پاستا با شیر بپزد و سپس آن را به سس آلفردو اضافه کنید. این کار باعث می شود تا پاستا شما طعم و بافت خامه ای بگیرد.
  • هنگام تفت دادن قارچ ها کمی آویشن به آن ها اضافه کنید تا طعم و عطر قارچ دلپذیر شود. اضافه کردن کمی آبلیمو به قارچ ها هنگام تفت دادن نیز از سیاه شدن آن ها جلوگیری می کند.
  • شما می‌توانید بسته به ذائقه خود از گوشت مرغ و قارچ در تهیه پاستا آلفردو استفاده کنید.
  • برای این که طعم سیر به مواد پاستا قالب نشود، می‌توانید از پودر سیر استفاده کنید.
  • می‌توانید سینه مرغ را از قبل با سیر و ادویه‌های دیگر طعم‌دار کنید.
  • آل دنته اصطلاحی ایتالیایی برای پخت پاستا و غیره است و به این معنا است که پاستا نباید بیش از حد نرم شود، بلکه اطراف پاستا باید کاملا نرم و مغز آن کمی سفت باشد.
  • در طرز تهیه پاستا آلفردو با آرد حتما از آرد تفت داده نشده استفاده کنید تا رنگ مواد تغییر نکند.
  • برای اینکه قارچ‌ها کمتر آب بیندازند و کوچک نشوند می‌توانید از اول شعله گاز را زیاد کنید ولی مراقب باشید که نسوزد.

ضمنا فراموش نکنید که لوازمی برای تهیه پاستا آلفردو لازم دارید می توانید از کوکینا استور به راحتی و با بهترین قیمت تهیه کنید، سفارشات شما توسط پست ارسال و به دستتان خواهد رسید.


منبع : تیم کوکینا
تعداد بازدید : 255

به اشتراک بگذارید

دیدگاه  ها

نظرات دیگران؛

  • اولین نفری باشید که نظری می دهید!

پیام بگذارید؛

ثبت دیدگاه جدید
-

برای کامنت گذاشتن ابتدا وارد شوید