

میگو سوخاری با دستور جادویی
1403/11/07 آشپزی
مواد لازم برای 4 نفر:
- میگو 500 گرم
- تخم مرغ 2 الی 3 عدد
- نمک، فلفل سیاه، زنجبیل، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، فلفل قرمز، ادویه مخصوص ماهی و میگو و ادویه های دلخواه به میزان لازم
- آرد به میزان لازم
- آرد سوخاری به میزان لازم
- روغن مایع به میزان لازم
- پیاز 1 عدد متوسط
-سیر 3 حبه متوسط
- برگ بو 1 عدد
- آب لیمو ترش 4 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
اگر میگو ها به صورت فیله است نیازی به پاک کردن ندارد اما در غیر این صورت باید پوست میگوها را جدا کرده و در قسمت پشت آن توسط چاقو یک برش کوچک بزنید و رگ سیاهی که در داخلش قرار دارد را جدا کنید. میگو ها را بشویید و داخل آبکش بگذارید تا آب آن کاملا گرفته شود.
پیاز ها را توسط یک چاقوی تیز خلالی خرد کنید. سیر ها را نیز رنده کرده و به همراه پیاز ها درون یک کاسه بزرگ بریزید. اکنون میگو ها را نیز به همراه برگ بو و ادویه های گفته شده به ظرف اضافه کرده و به خوبی ماساژ دهید تا مواد به خورد آن ها برود. روی ظرف را بپوشانید و میگو ها را برای 3 ساعت در یخچال قرار دهید. پس از اینکه زمان استراحت میگو ها تمام شد در ظرفی دیگر تخم مرغ و زعفران و کمی فلفل سیاه را توسط همزن به خوبی باهم مخلوط کرده و هم بزنید تا بافتشان یکی شود. سه ظرف آماده کنید و در یکی آرد سفید، در یکی تخم مرغ و در یکی آرد سوخاری بریزید. در ظرف آرد سفید و آرد سوخاری نیز ادویه بریزید و هم بزنید تا کامل ترکیب شوند. میگو ها را ابتدا در آرد سفید قرار داده و سطح آن را کاملا بپوشانید. سپس آنها را درون کاسه حاوی تخم مرغ قرار دهید و کاملا به این ترکیبات آغشته کنید، سپس میگو را درون آرد سوخاری برده و بچرخانید تا تمام سطح آن را بپوشاند.
اکنون یک قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به اندازهای روغن داخل آن بریزید که میگوها پس از قرار گرفتن در آن، به صورت شناور باقی بمانند. پس از اینکه روغن به خوبی گرم شد میگو ها را یکی یکی درون روغن قرار دهید تا سرخ شود. پس از طلایی شدن، میگوها را خارج و روی دستمال مخصوص روغن گیری یا یک سبد قرار دهید تا روغن آنها به طور کامل گرفته شود. پیشنهاد کوکینا به شما برای روغن گیری بهتر میگو ها استفاده از روغن گیر توری رد فلاور می باشد، زیرا با استفاده از این محصول می توانید روغن اضافی غذاهای خود را بگیرید تا چربی غذای تان به حداقل برسد.
اکنون می توانید میگو ها را درون ظرف مخصوص سرو بریزید و با سس های مخصوص مثل تارتار، سس فلفل تایلندی، سویا سس و یا هر سس دیگری که دوست دارید سرو کنید. میتوانید به جای سس فلفل تایلندی از پاپریکا، سرکه بالزامیک و کچاپ استفاده کنید.
ضمنا فراموش نکنید که هر لوازمی برای تهیه این میگو سوخاری لازم دارید می توانید از کوکینا استور به راحتی و با بهترین قیمت تهیه کنید، سفارشات شما توسط پست ارسال و به دستتان خواهد رسید.
تعداد بازدید : 154
نظرات دیگران؛