

ساده ترین آموزش موچی
1403/10/01 آشپزی
مواد لازم برای تهیه موچی :
- پودر قند 50 گرم
- آرد برنج ایرانی 100 گرم
- آب 185 میلی لیتر (سه چهارم لیوان دسته دار)
- نشاسته ذرت به مقدار لازم
- رنگ خوراکی (در صورت تمایل) چند قطره
ابتدا آرد برنج را سه بار الک کنید تا حباب های اضافه آن گرفته شود. حال آرد و پودر قند یا شکر (درصورت استفاده از شکر آن را آسیاب کنید و مخلوط آرد و شکر را هم از صافی رد کنید) را درون یک کاسه بزرگ ریخته و کم کم آب اضافه کرده و ورز بدهید تا بافت خمیر صاف و یکنواخت شود و خمیر موچی به دست بیاید. در مرحله بعد باید خمیر را بخارپز کنید، به این صورت که درون قابلمه متوسط را نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید سپس خمیر موچی را داخل یک ظرف پیرکس نشکن یا استیل ریخته و روی یک آبکش درون قابلمه قرار دهید.
توجه داشته باشید که سطح آب باید به مقداری باشد که وارد ظرف نشود، خمیر باید بخار پز شود و نباید به آب برخورد داشته باشد تا توسط آب پخته شود.
بعد از گذشت 5 دقیقه رنگ خوراکی دلخواهتان را اضافه کرده و هم بزنید. درب قابلمه را با دمکنی بپوشانید و 15 الی 20 دقیقه زمان بدهید تا خمیر بپزد.
پیشنهاد کوکینا به شما استفاده از دمکنی های دبلیو اس می باشد زیرا قابلیت جذب بسیار خوبی دارد و امکان ریختن آب از دمکنی به داخل خمیر و خراب شدن آن وجود ندارد.
اکنون روی سطح کارتان نشاسته ذرت بریزید. خمیر را روی آن قرار داده و انقدر خمیر را ورز دهید تا سفت شود. حال به هر تعداد که میخواهید گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید.
مجددا روی سطح کارتان را نشاسته ذرت بریزید و هر کدام از گلوله ها را جداگانه با وردنه صاف کرده و داخل آن هر فیلینگی که دوس دارید (خامه، شکلات، مربا، کره بادام زمینی، میوه و...) بریزید و از هر طرف خمیر را بالا آورده و جمع کنید.
موچی ها را با توجه به ذائقه تان تزئین و سرو کنید.
میتوانید موچی را در ظرف در بسته در یخچال به مدت 2 هفته ان را همانند روز اول تازه و سالم نگهداری کنید اما بهتر است آن را تازه نوش جان کنید. همچنین توجه داشته باشید که گذاشتن موچی در یخچال بدون درب باعث خشکی آن می شود.
ضمنا فراموش نکنید که هر لوازمی برای تهیه موچی نیاز داشتید می توانید از کوکینا استور تهیه کنید.
تعداد بازدید : 189
نظرات دیگران؛